Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: H Ford αυξάνει κατά 50% την παραγωγή του ηλεκτρικού F-150, εξαιτίας της μεγάλης ζήτησης
[AutoBlog]: H Ford αυξάνει κατά 50% την παραγωγή του ηλεκτρικού F-150, εξαιτίας της μεγάλης ζήτησης

[AutoBlog]: H Ford αυξάνει κατά 50% την παραγωγή του ηλεκτρικού F-150, εξαιτίας της μεγάλης ζήτησης

Η Ford έχει κάνει γνωστό ότι επενδύει περισσότερα από 5 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως στις ΗΠΑ, για την εξέλιξη των αμιγώς ηλεκτρικών μελλοντικών της μοντέλων, όπως το Mustang Mach-E, το E-Transit και το F-150 EV.

Μέρος αυτών, πιο συγκεκριμένα τα 700 εκατ. δολάρια αφορούν το Rouge εργοστάσιο της Ford στο Dearborn, προκειμένου αυτό να εκσυγχρονιστεί και να μπορεί να συναρμολογεί την αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του F-150 , παράλληλα με τις εκδόσεις με τους κινητήρες εσωτερικής καύσης.

Παράλληλα, η Ford ανακοίνωσε ότι από τη στιγμή που ανακοινώθηκε το μοντέλο τον περασμένο Σεπτέμβριο, η ζήτηση του είναι πολύ μεγάλη, παρότι αυτό θα κυκλοφορήσει στα μέσα του 2022. Έτσι, η εταιρία αποφάσισε να αυξήσει την παραγωγή του ηλεκτρικού F-150 κατά 50%.

Για να το καταφέρει αυτό, η αυτοκινητοβιομηχανία προσθέτει 200 νέες θέσεις εργασίας στο Dearborn, οι οποίες προστίθενται στις 300 θέσεις εργασίας που είχαν ανακοινωθεί ως μέρος της επένδυσης των 700 εκατομμυρίων δολαρίων στο εν λόγω εργοστάσιο.

Το ηλεκτρικό F-150 θα διαθέτει ξεχωριστή εμφάνιση, σε σχέση με τις συμβατικές εκδόσεις, τουλάχιστον σε ότι αφορά το εμπρός μέρος, καθώς θα έχει μια LED μπάρα που θα διατρέχει όλο το πλάτος του pickup και μικρά φωτιστικά σώματα στα άκρα της μάσκας.

Σύμφωνα με την Ford, το ηλεκτρικό F-150 θα έχει δύο ηλεκτροκινητήρες που θα κάνουν το μοντέλο το ταχύτερο και ισχυρότερο F-150 που κατασκευάστηκε ποτέ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!