Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Η Ferrari διατήρησε τα δικαιώματα χρήσης του ονόματος Testarossa
[AutoBlog]: Η Ferrari διατήρησε τα δικαιώματα χρήσης του ονόματος Testarossa

[AutoBlog]: Η Ferrari διατήρησε τα δικαιώματα χρήσης του ονόματος Testarossa

Αναμφίβολα η Ferrari Testarossa είναι ένα από τα πιο εμβληματικά μοντέλα της Scuderia, αλλά τον Αύγουστο του 2017 , η ιταλική εταιρία έχασε τα δικαιώματα εμπορικής χρήσης του ονόματος Testarossa.

Η Ferrari έπρεπε να παραιτηθεί από τα δικαιώματα χρήσης του ονόματος μετά από αγωγή που δέχτηκε από τον Γερμανό Kurt Hesse και την εταιρία του Autec AG.

1

Η υπόθεση πήγε στο δικαστήριο του Ντίσελντορφ, με τον δικαστή να αποφασίζει τότε πως η ιταλική εταιρία δεν είχε χρησιμοποιήσει αρκετά το όνομα Testarossa τα τελευταία πέντε χρόνια, προκειμένου να το προστατεύσει και να μπορεί να το κρατήσει.

Η Ferrari προσέφυγε στο ανώτερο δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης υποστηρίζοντας πως παρέχει προστασία στο όνομα, μιας και προσφέρει συντήρηση και επισκευές στις παλιές Testarossa.

2

Η απόφαση του δικαστηρίου βγήκε αυτή την εβδομάδα και ήταν υπέρ της Ferrari. Έτσι αυτή διατηρεί το εμπορικό σήμα και έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα του ονόματος Testarossa.

3

Η απόφαση του ευρωπαϊκού δικαστηρίου στο Λουξεμβούργο αναφέρει ότι ένα εμπορικό σήμα για ένα προϊόν που έχει διακοπεί παραμένει έγκυρο ακόμα και αν έχει διακοπή η παραγωγή του συγκεκριμένου προϊόντος, εφόσον η εταιρεία στην οποία ανήκει εξακολουθεί να παρέχει ορισμένες υπηρεσίες ή να μεταπωλεί μεταχειρισμένα προϊόντα που φέρουν το όνομα.

4

Η Testarossa, που σημαίνει κοκκινοκέφαλη, πήρε το όνομά της από τα βαμμένα καλύμματα εκκεντροφόρου του αυτοκινήτου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!