Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Εξαιρετικής λεπτομέρειας Delta Integrale από Lego χρειάστηκε 15 μήνες για να ολοκληρωθεί
[AutoBlog]: Εξαιρετικής λεπτομέρειας Delta Integrale από Lego χρειάστηκε 15 μήνες για να ολοκληρωθεί

[AutoBlog]: Εξαιρετικής λεπτομέρειας Delta Integrale από Lego χρειάστηκε 15 μήνες για να ολοκληρωθεί

Η θρυλική Lancia Delta Integrale, σε αγωνιστική μορφή, έγινε πλέον και Lego , με τον δημιουργό του εν λόγω κιτ να αναφέρει ότι χρειάστηκε 15 μήνες για να σχεδιάσει και να τελειοποιήσει όλα τα κομμάτια του αυτοκινήτου, για να δημιουργήσει την αγωνιστική Lancia .

Χρησιμοποιώντας κομμάτια από Lego Technic και Lego Creator, ο κατασκευαστής συναρμολογούσε και αποσυναρμολογούσε τα κομματάκια, έτσι ώστε να τα σχεδιάσει κατάλληλα, καθώς ήθελε το τελικό προϊόν να έχει την υψηλότερη πιστότητα, με το αμάξωμα να είναι βαμμένο στο χέρι.

Παράλληλα ήθελε να κρατήσει το βάρος χαμηλά, με το αμάξωμα να διαθέτει πολλές λεπτομέρειες, με το τελικό προϊόν να χαρακτηρίζεται εξαιρετικό. Οι λεπτομέρειες συνεχίζονται και στο εσωτερικό, καθώς διακρίνεται το χαρακτηριστικό τιμόνι, και τα όργανα στο ταμπλό.

Η αγωνιστική Lancia Delta Integrale αποτελείται από 2.584 τουβλάκια Lego, και διαθέτει όλο το σύστημα διεύθυνσης και μετάδοσης, όπως ακριβώς το πραγματικό αυτοκίνητο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!