Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Επίσημο: Νέο Toyota Land Cruiser
[AutoBlog]: Επίσημο: Νέο Toyota Land Cruiser

[AutoBlog]: Επίσημο: Νέο Toyota Land Cruiser

Η Toyota πραγματοποίησε σήμερα τα παγκόσμια αποκαλυπτήρια της νέα γενιάς του Land Cruiser (300 Series), με το αυτοκίνητο να θέλει να συνεχίσει την 70χρονη κληρονομιά του μοντέλου, το οποίο έχει πάνω από 10,4 εκατομμύρια πωλήσεις σε 170 χώρες.

1

Η ιαπωνική εταιρία αναφέρει ότι κατά την εξέλιξη του νέου Land Cruiser είχε δύο βασικούς στόχους. Ο πρώτος ήταν να “κληρονομήσει” και να εξελίξει το πνεύμα της αξιοπιστίας, αντοχής και απόδοσης εκτός δρόμου, που έχει συνδεθεί με το Land Cruiser, ενώ ο δεύτερος ήταν να δημιουργήσει μια εμπειρία οδήγησης ικανή να αντιμετωπίσει κάθε τύπο δρόμου, και να γυρίσει ο οδηγός στην βάση του με ασφάλεια.

Το ιαπωνικό off-road μοντέλο διατηρεί την body-on-frame δομή του και βασίζεται στην TNGA-F πλατφόρμα της Toyota. Έχουν γίνει αρκετές τροποποιήσεις που καθιστούν το νέο πλαίσιο πιο ελαφρύ, όντας επίσης πιο άκαμπτο, με το συνολικό βάρος να έχει μειωθεί κατά 200 κιλά. Επιπλέον, το κέντρο βάρους έχει μετακινηθεί πιο χαμηλά στο έδαφος και πιο κοντά στον χώρο των επιβατών για να επιτευχθεί ένα πιο χαμηλό κέντρο βάρους, ενώ για τον ίδιο λόγο η Toyota τοποθετεί οροφή από αλουμίνιο.

Κατά την διάρκεια της εξέλιξης του, η Toyota έδωσε το Land Cruiser σε πολλούς οδηγούς για να το δοκιμάσουν, συμπεριλαμβανομένων των εργοστασιακών της οδηγών του Rally Dakar, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι το νέο μοντέλο θα μπορεί να κινηθεί απρόσκοπτα εντός και εκτός δρόμου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!