Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Επίσημο: Νέο Hyundai Tucson
[AutoBlog]: Επίσημο: Νέο Hyundai Tucson

[AutoBlog]: Επίσημο: Νέο Hyundai Tucson

Αυτό είναι το νέο Hyundai Tucson , το οποίο ξεχωρίζει σχεδιαστικά, έχοντας πιο δυναμική σχεδίαση υιοθετώντας την συνεχώς εξελισσόμενη σχεδιαστική γλώσσα της εταιρίας Sensuous Sportiness, διαθέτοντας παράλληλα την νεότερη εξέλιξη της χαρακτηριστική σχεδίαση των προβολέων της Hyundai που ονομάζεται “Parametric Hidden Lights”, που σημαίνει ότι όταν το Tucson είναι σταματημένο και σβηστό, το μπροστινό μέρος του φαίνεται να καλύπτεται αποκλειστικά σε σκοτεινά γεωμετρικά σχέδια χωρίς να υπάρχουν LED φώτα ημέρας.

Η ολοκαίνουργια εξωτερική σχεδίαση του Tucson χρησιμοποιεί γραμμές, πρόσωπα, γωνίες και σχήματα για τη δημιουργία λεπτομερειών μέσω ψηφιακών δεδομένων. Τα παραμετρικά κρυμμένα LED φώτα παρέχουν μια έντονη πρώτη εντύπωση, ενώ τα φώτα ημέρας ενσωματώνονται απρόσκοπτα στη μάσκα που μοιάζει με κόσμημα, και αποκαλύπτονται μόνο όταν ενεργοποιηθούν από τον οδηγό.

Το μοντέλο προσφέρεται σε 7 εξωτερικά χρώματα (White Cream, Phantom Black, Shimmering Silver, Nocturne Gray, Amazon Gray, Flame Red και Intense Blue) και συνολικά, το νέο αμάξωμα του ολοκαίνουργιου Tucson είναι μακρύτερο και ευρύτερο από τα μοντέλα προηγούμενης γενιάς, προσφέροντας ένα μακρύ καπό και κοντούς προβόλους σε ένα αυξημένο μεταξόνιο που του δίνουν έναν κρυφό χαρακτήρα κουπέ.

Πλευρικά, οι σμιλεμένες επιφάνειες δημιουργούν μια εντυπωσιακή αντίθεση μεταξύ μιας κομψής σιλουέτας και ενός μυώδους αμαξώματος, υποδηλώνοντας κίνηση προς τα εμπρός ακόμα και όταν το όχημα είναι σταθμευμένο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!