Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Επίσημο: Mini Vision Urbanaut
[AutoBlog]: Επίσημο: Mini Vision Urbanaut

[AutoBlog]: Επίσημο: Mini Vision Urbanaut

Η Mini παρουσίασε σήμερα το Vision Urbanaut , ένα πρωτότυπο φουτουριστικό minivan που διαθέτει συρόμενη πόρτα με έναν προηγμένο μηχανισμό ολίσθησης και περιστροφής, ιδανικά σχεδιασμένος για αστικές συνθήκες οδήγησης όπου ο χώρος είναι πολύτιμος. Δεν υπάρχουν άλλες πόρτες στην πλευρά του οδηγού ή του συνοδηγού.

Το αμιγώς ηλεκτρικό πρωτότυπο είναι σχεδιασμένο από μέσα προς τα έξω και σύμφωνα με την εταιρία, όταν το αυτοκίνητο είναι σταματημένο, το ταμπλό χαμηλώνει και η περιοχή του οδηγού μετατρέπεται σε μία άνετη καθιστική γωνιά – το “daybed”. Επιπλέον, το παρμπρίζ μπορεί να ανοίγει προς τα πάνω όταν είναι σταματημένο το αυτοκίνητο, για να δημιουργεί ένα είδος μπαλκονιού στο δρόμο. Αυτό αυξάνει την αλληλεπίδραση με το περιβάλλον και δημιουργεί μία αίσθηση αυξημένης ευρυχωρίας.

Υπάρχoyn LED φωτιστικά σώματα, τροχοί τύπου skateboard, LED κρυφός φωτισμός, με το Mini Vision Urbanaut να χρησιμοποιεί τρεις “άριστα ενορχηστρωμένες στιγμές Mini” της Chill, Wanderlust και Vibe, για να παρουσιάσει μία ευρεία γκάμα πιθανών σεναρίων χρήσης.

Το Mini Token βρίσκεται στο επίκεντρο της εμπειρίας με το Vision Urbanaut Έχει σχεδόν το μέγεθος μιας αγχολυτικής πέτρας και ενεργοποιεί τις τρεις προκαθορισμένες στιγμές Mini – Chill, Wanderlust και Vibe – όταν τοποθετείται στις ειδικά σχεδιασμένες υποδοχές του τραπεζιού στο κέντρο του αυτοκινήτου. Έχουν επινοηθεί και άλλες στιγμές Mini, όπως το My MINI moment, που μπορεί να προγραμματιστεί για να προσφέρει ένα άλλο είδος εξατομικευμένης εμπειρίας, στην οποία ο χρήστης μπορεί να διαμορφώσει το περιβάλλον που επιθυμεί – κρυφός φωτισμός, μουσική και άλλα – και να το ανακαλεί άμεσα αργότερα.

Η στιγμή Chill καλεί τους επιβάτες να πάρουν μία ανάσα και να κάνουν μία παύση εδώ και τώρα. Το αυτοκίνητο γίνεται ο χώρος για ένα καταφύγιο όπου αυτοί μπορούν να χαλαρώσουν ή να εργαστούν απόλυτα συγκεντρωμένοι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!