Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Επίσημο: Marc Philipp Gemballa Marsien, η σύγχρονη 959 Dakar
[AutoBlog]: Επίσημο: Marc Philipp Gemballa Marsien, η σύγχρονη 959 Dakar

[AutoBlog]: Επίσημο: Marc Philipp Gemballa Marsien, η σύγχρονη 959 Dakar

Τον Φεβρουάριο του 2020 συστήθηκε η εταιρία του Marc Philipp Gemballa (MPG), ο 27χρονος γιος του δολοφονημένου Uwe Gemballa , αλλά λίγες ημέρες αργότερα μηνύθηκε για παραβίαση του εμπορικού σήματος και για απάτη (χωρίς ωστόσο να έχει υπάρξει κάποια απόφαση), από την εταιρία πίσω από τον βελτιωτικό οίκο της Gemballa , η οποία ιδρύθηκε από τον πατέρα του το 1981.

Παρόλα αυτά, η εταιρία του Marc Philipp Gemballa είχε σκοπό να παρουσιάσει το νέο μοντέλο της στην περσινή έκθεση της Γενεύης, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε, καθώς η τελευταία ακυρώθηκε εξαιτίας της πανδημίας του νέου κορωνοϊού. Όλο αυτό το διάστημα, η εταιρία συνεχίζει την εξέλιξη του μοντέλου, η οποία γίνεται μαζί με την RUF , και φτάσαμε σήμερα για να δούμε το τελικό προϊόν.

Η εσωτερική ονομασία του αυτοκινήτου είναι Project Sandbox, αλλά σήμερα μάθαμε και το επίσημο όνομα του, το οποίο είναι Marsien. Αυτό προέρχεται από τη γαλλική λέξη “Martian” ή “από τον Άρη”, καθώς το αυτοκίνητο μπορεί να κινηθεί σε οποιοσδήποτε επιφάνεια.

Σύμφωνα με την MPG, το μοντέλο έχει “σοβαρές” εκτός δρόμου ικανότητες, με το off-road supercar να βασίζεται στη νέα 911 (992), όντας μιας custom Porsche 911 που διαθέτει carbon σώμα. Έχει σχεδιαστικές επιρροές από την 959, με τον σχεδιασμό να έχει την υπογραφή του Alan Derosier.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!