Κυριακή, 1 Αυγούστου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Επίσημο: Η M-Sport παρουσίασε το υβριδικό Ford Puma WRC για το 2022
[AutoBlog]: Επίσημο: Η M-Sport παρουσίασε το υβριδικό Ford Puma WRC για το 2022

[AutoBlog]: Επίσημο: Η M-Sport παρουσίασε το υβριδικό Ford Puma WRC για το 2022

Σήμερα άνοιξε τις πύλες του το κτήμα του Goodwood , για το φετινό Festival of Speed, και εκεί η M-Sport έκανε τα αποκαλυπτήρια του νέου αγωνιστικού με το οποίο θα τρέχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ραλι από το 2022. Ο λόγος για το Ford Puma Rally1, επιβεβαιώνοντας ότι είχε διαβάσει στο Autoblog.gr από τον περασμένο Μάρτιο .

To πρωτότυπο αγωνιστικό θα οδηγήσουν στην διάσημη διαδρομή του Goodwood οι Adrien Fourmaux και Matthew Wilson, με το νέο Puma Rally1 να πληροί τους νέους κανονισμούς που θα διέπουν το sport από το 2022, με την εισαγωγή της υβριδικής τεχνολογίας στα αγωνιστικά του WRC . Τα νέα αγωνιστικά θα διαθέτουν μπαταρία και ηλεκτροκινητήρα, που θα συνδυάζονται με τον κινητήρα εσωτερικής καύσης. Το Puma Rally1 διαθέτει ένα plug-in υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης και θα χρησιμοποιεί 100% βιώσιμα καύσιμα, από το επόμενο έτος

Το Puma Rally1 διαθέτει υβριδικό κινητήρα, που συνδυάζει ένα 1.6 λίτρων EcoBoost βενζινοκινητήρα, με έναν εξελιγμένο ηλεκτρικό κινητήρα 100 kW και μια μπαταρία 3,9 kWh. Σύμφωνα με την FIA, τα πρώτα τρία χρόνια τα μέρη του υβριδικού συστήματος θα είναι κοινά για όλες τις ομάδες, ενώ είναι πολύ πιθανό να παρουσιαστεί μία εξέλιξη τους το 2025. Το αν θα έρθει αυτή η εξέλιξη θα αποφασιστεί ανάλογα με την επιτυχία του πρώτου σταδίου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!