Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Η VW έκανε προσφορά 3,6 δισ. δολαρίων για την αγορά της Navistar International
[AutoBlog]: Η VW έκανε προσφορά 3,6 δισ. δολαρίων για την αγορά της Navistar International

[AutoBlog]: Η VW έκανε προσφορά 3,6 δισ. δολαρίων για την αγορά της Navistar International

Στις αρχές του έτους το Traton Group , η θυγατρική εταιρία του Volkswagen Group , που έχει κάτω από την ομπρέλα του όλες οι εταιρίες φορτηγών και λεωφορείων που ανήκουν στον γερμανικό όμιλο, ήτοι MAN, Scania και Volkswagen Trucks and Buses,έκανε πρόταση εξαγοράς ύψους 2,9 δισ. δολαρίων (35 δολάρια ανά μετοχή) στην αμερικάνικη κατασκευάστρια εταιρεία φορτηγών Navistar International Corporation, η οποία παλαιότερα ήταν γνωστή ως International Harvester Company.

Η πρόταση εκείνη δεν είχε γίνει δεκτή από την Navistar, με τo Trator να επιστρέφει και να καταθέτει τώρα νέα πρόταση εξαγοράς, ύψους 3,6 δισ. δολαρίων (43 δολάρια ανά μετοχή), με την Navistar να ανακοινώνει πως την εξετάζει.

Η εταιρία βαρέων οχημάτων του ομίλου Volkswagen κατέχει σήμερα το 16,8% των κοινών μετοχών της Navistar, που τις απέκτησε τον Σεπτέμβριο του 2016 . Από το 2017, η Traton και η Navistar επωφελήθηκαν από μια στρατηγική συμμαχία που επέτρεψε στις δύο εταιρείες να αυξήσουν την αγοραστική τους δύναμη και να ενσωματώσουν τις νέες τεχνολογίες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!