Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Με €18.350 μπορείς να βάλεις τον κινητήρα του Challenger Hellcat Redeye στο αυτοκίνητο σου
[AutoBlog]: Με €18.350 μπορείς να βάλεις τον κινητήρα του Challenger Hellcat Redeye στο αυτοκίνητο σου

[AutoBlog]: Με €18.350 μπορείς να βάλεις τον κινητήρα του Challenger Hellcat Redeye στο αυτοκίνητο σου

Το καλοκαίρι του 2018, η Dodge παρουσίασε την Redeye έκδοση του Challenger Hellcat , όπου κάτω από το καπό κρύβεται ο κομπρεσοράτος V8 6,2-λίτρων κινητήρας, απόδοσης 807 ίππων και 971 Nm,. Αυτός διαθέτει 25% βελτιωμένα μέρη σε σχέση με την “απλή” Hellcat έκδοση του μοντέλου, όπου ανάμεσά τους συναντάμε μεγαλύτερο κομπρέσορα, δυνατότερα πιστόνια και μπιέλες, όπως επίσης νέο σύστημα ψεκασμού και βελτιωμένο σύστημα λίπανσης. Ακόμα, η πίεση υπερπλήρωσης είναι αυξημένη από τα 11,6 psi στα 14,5 psi, με το όριο περιστροφής να αυξήθηκε και αυτό, από τις 6.200 σ.α.λ στις 6.500 σ.α.λ.

Η Mopar, εταιρία ανταλλακτικών της FCA, έκανε σήμερα γνωστό ότι προσφέρει τον παραπάνω ως crate engine. Για όσους δεν ξέρουν, αυτό σημαίνει ότι θα μπορείς να αγοράσεις μόνο τον κινητήρα, ο οποίος θα παραδοθεί στο σπίτι σου μέσα σε ένα ξύλινο κουτί. Η αμερικάνικη εταιρία τον ονομάζει Hellcrate, και αναφέρει ότι ο κινητήρας είναι πρακτικά plug-and-play. Θα έρχεται σε δύο πακέτα, και θα έχει 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και απεριόριστα χλμ.

Η FCA για να κάνει πιο ελκυστικό το πακέτο, προσφέρει και ένα βασικό κιτ κίνησης παρελκομένων, το οποίο περιλαμβάνει αξεσουάρ όπως δυναμό (γεννήτρια εναλλασσόμενου ρεύματος) και αντλία υδραυλικού τιμονιού, καθώς και διάφορους ιμάντες και εξαρτήματα για να λειτουργήσει σωστά ο κινητήρας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!