Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Δες με κάθε λεπτομέρεια το εργοστάσιο παραγωγής του Rimac C_Two
[AutoBlog]: Δες με κάθε λεπτομέρεια το εργοστάσιο παραγωγής του Rimac C_Two

[AutoBlog]: Δες με κάθε λεπτομέρεια το εργοστάσιο παραγωγής του Rimac C_Two

H Rimac άνοιξε πρόσφατα το εργοστάσιο της στην Κροατία, και σήμερα βλέπουμε ένα αρκετά αναλυτικό και ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ που μας δείχνει κάθε λεπτομέρεια αυτού αλλά και της παραγωγής του C_Two . Το εργοστάσιο βρίσκεται λίγο έξω από το Ζάγκρεμπ, και διαθέτει δύο γραμμές παραγωγής.

Η δεύτερη άνοιξε πρόσφατα, και θα βοηθήσει την εταιρεία να επιταχύνει την παραγωγή του ηλεκτρικού hypercar, μειώνοντας τον χρόνο κατασκευής στο μισό. Έτσι, κάθε αυτοκίνητο θα χρειάζεται περίπου πέντε εβδομάδες για να συναρμολογηθεί, και αυτό θα επιτρέψει στην εταιρεία να κατασκευάζει τέσσερα C_Two μηνιαίως, όταν το εργοστάσιο λειτουργήσει σε πλήρη δυνατότητα.

Παρότι αυτό είναι μια σημαντική εξέλιξη για την Rimac, απέχουμε ακόμη αρκετούς μήνες μέχρις ότου τα πρώτα C_Two παραδοθούν στους τυχερούς πελάτες. Μέχρι στιγμής, η εταιρεία έχει παράξει μερικά από τα 17 πρωτότυπα που χρειάζεται για τις δοκιμές και για τις διαδικασίες που χρειάζονται για να πάρει έγκριση τύπου.

Αρχικά, η Rimac είχε προγραμματίσει να ξεκινήσει τις παραδόσεις στα τέλη του 2020, αλλά η πανδημία της νόσου Covid-19 ανάγκασε την εταιρεία να τις μεταθέσει για κάποια στιγμή μέσα στο 2021. Το ηλεκτρικό hypercar της μικρής κροατικής εταιρίας θα βγει σε περιορισμένη παραγωγή 150 μονάδων και παρότι το κόστος του ανέρχεται σε €1,7 εκατ., αυτές έγιναν sold out σε μόλις τρεις εβδομάδες .

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!