Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Δες δύο Lamborghini Sian στους δρόμους του Λονδίνου
[AutoBlog]: Δες δύο Lamborghini Sian στους δρόμους του Λονδίνου

[AutoBlog]: Δες δύο Lamborghini Sian στους δρόμους του Λονδίνου

H αντιπροσωπεία της Lamborghini στο Λονδίνο, την οποίο διαχειρίζεται ο όμιλος H.R. Owen, γιόρτασε την άφιξη δύο Sian στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτό το μήνα με την φωτογράφιση των δύο αυτοκινήτων στους δρόμους της πρωτεύουσας της Αγγλίας.

Μόλις τρεις Sian -από τις 63 που θα παραχθούν συνολικά- θα παραδοθούν σε πελάτες της ιταλικής εταιρίας του Ηνωμένου Βασιλείου, με την αντιπροσωπεία της Lamborghini στο Λονδίνο να είναι υπεύθυνη για την πώληση αυτών.

Κάθε μια από τις 63 Sian θα είναι ξεχωριστή, έχοντας το προσωπικό γούστο από τους ιδιοκτήτες του σε συνδυασμό με το κέντρο σχεδιασμού της Lamborghini και το τμήμα εξατομίκευσης Ad Personam. Στην προκειμένη, η μια Sian είναι βαμμένη σε γκρι (Grigio Nimbus) χρώμα, με εκτεθειμένη carbon οροφή και κόκκινες (Rosso Mars) λεπτομέρειες, που συμπληρώνεται από μαύρο (Nero Ade) εσωτερικό, με τις αντιθέσεις να είναι σε κόκκινο Rosso Alala χρώμα.

Η δεύτερη Sian είναι βαμμένη σε μαύρο (Nero Helene) χρώμα, με εκτεθειμένο carbon στο καπό, στα μπροστινά φώτα και στο κάλυμμα του κινητήρα. Υπάρχουν λεπτομέρειες σε χρυσαφί (Oro Electrum) χρώμα, το οποίο χρησιμοποιείται επίσης στις ζάντες, ενώ στο εσωτερικό υπάρχει μαύρο (Nero Ade) δέρμα με χρυσαφί ραφές για αντίθεση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!