Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Η Dacia έχει δεχτεί 40.000 παραγγελίες για το ηλεκτρικό Spring
[AutoBlog]: Η Dacia έχει δεχτεί 40.000 παραγγελίες για το ηλεκτρικό Spring

[AutoBlog]: Η Dacia έχει δεχτεί 40.000 παραγγελίες για το ηλεκτρικό Spring

Από τον Οκτώβριο, έχουν ξεκινήσει από τις αντιπροσωπείες της Dacia οι πρώτες παραδόσεις του Spring , τα οποία είχαν προπαραγγελθεί μεταξύ 20 Μαρτίου και τέλη Ιουνίου του 2021. Το πρόγραμμα προπαραγγελιών ξεκίνησε σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες (Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία, Ρουμανία, Ισπανία κ.λπ.) και σημείωσε μεγάλη επιτυχία, με πάνω από 16.000 κρατήσεις στους τρεις πρώτους μήνες.

Από τον Ιούλιο η ρουμάνικη εταιρία δέχεται κατά μέσο όρο πάνω από 5.000 νέες παραγγελίες το μήνα, σε όλη την Ευρώπη, σε αστικές, προαστιακές και επαρχιακές περιοχές. Το πιο σημαντικό στοιχείο, όμως, είναι ότι το Spring φέρνει νέους πελάτες στη Dacia, καθώς οι 8 στους 10 που το παρήγγειλα στη Γαλλία αγοράζουν ένα μοντέλο της Dacia για πρώτη φορά.

Το Spring διαθέτει μια μπαταρία χωρητικότητας 27,4 kWh, η οποία του χαρίζει μια μικτή αυτονομία 230 χλμ. ανά φόρτιση στον κύκλο WLTP και 305 χλμ. στον αστικό κύκλο WLTP City. Το Spring είναι το πρώτο της αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της εταιρίας για την Ευρωπαϊκή αγορά και αποτελεί την έκδοση παραγωγής του Spring Electric concept . Πρακτικά αποτελεί μια ανανεωμένη έκδοση του Renault City K-ZE , το οποίο πωλείται στη Κίνα και βασίζεται στο Renault Kwid .

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!