Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Ο Conor McGregor αγόρασε το Superyacht με την υπογραφή της Lamborghini, απόδοσης 4.000 ίππων
[AutoBlog]: Ο Conor McGregor αγόρασε το Superyacht με την υπογραφή της Lamborghini, απόδοσης 4.000 ίππων

[AutoBlog]: Ο Conor McGregor αγόρασε το Superyacht με την υπογραφή της Lamborghini, απόδοσης 4.000 ίππων

Τον περασμένο Ιούνιο η Lamborghini συνεργάστηκε με την The Italian Sea Group και παρουσίασαν το Tecnomar for Lamborghini 63, ένα superyacht με μήκος 63 πόδια, που μεταφράζεται σε 19,2 μέτρα.

Πριν τρεις ημέρες, ο Conor McGregor, ο Ιρλανδός επαγγελματίας αθλητής των μεικτών πολεμικών τεχνών, ανακοίνωσε -μέσω instagram- ότι αγόρασε το εν λόγω superyacht, καθώς όπως επί χρόνια εξηγεί με διάφορες κινήσεις δεν έχει νόημα να έχεις εκατομμύρια, αν δεν τα απολαμβάνεις.

Το Tecnomar for Lamborghini 63 θα βγει σε περιορισμένη παραγωγή 63 “κομματιών” με τον McGregor να παίρνει το 12ο, καθώς αυτός είναι ο λατρεμένος αριθμός του Ιρλανδού (έχει και ουίσκι δικής του παραγωγής με όνομα Twelve).

Το κόστος superyacht που παρήγγειλε ο McGregor εκτιμάται ότι ανέρχεται σε 3,9 εκατομμύρια δολάρια και θα το έχει στα χέρια του το ερχόμενο καλοκαίρι. Το σχέδιο του Tecnomar for Lamborghini 63 είναι αποτέλεσμα του Centro Stile της εταιρίας με έδρα της Sant’Agata στη Μπολόνια και αντλεί έμπνευση από την Sian FKP 37 , ενώ φυσικά έχουν συμβάλλει και οι ναυπηγοί μηχανικοί της εταιρίας από την Καρράρα της Ιταλίας.

Για την κίνηση του superyacht ευθύνονται δύο 24-λιτροι V12 πετρελαιοκινητήρες της MAN, απόδοσης 2.000 έκαστος, επιτρέποντας στο σκάφος να αναπτύξει ταχύτητες έως και 60 ναυτικούς κόμβους, που μεταφράζεται σε 111 χλμ/ώρα πάνω στο νερό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!