Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Ο Carlos Ghosn ρωτά γιατί οι Ιάπωνες δεν τον ερευνούν στον Λίβανο
[AutoBlog]: Ο Carlos Ghosn ρωτά γιατί οι Ιάπωνες δεν τον ερευνούν στον Λίβανο

[AutoBlog]: Ο Carlos Ghosn ρωτά γιατί οι Ιάπωνες δεν τον ερευνούν στον Λίβανο

Ο Carlos Ghosn δήλωσε σε συνέντευξή του που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα ότι ομάδα Γάλλων ανακριτών θα ταξιδέψει στη Βηρυτό για ορισμένες νομικές υποθέσεις του στη Γαλλία, και απορεί γιατί δεν κάνουν το ίδιο πράγμα και οι Ιάπωνες.

Ο Ghosn, ο οποίος είναι υπήκοος Λιβάνου, Βραζιλίας και Γάλλου, έφυγε από την Ιαπωνία μέσω μιας κινηματογραφικής απόδραση στα τέλη του 2019, φτάνοντας στον Λίβανο στις 30 Δεκεμβρίου του ίδιου έτους. Εκτός από τη δίκη του στην Ιαπωνία, ο 66χρονος επιχειρηματίας αντιμετωπίζει μια σειρά νομικών προκλήσεων στη Γαλλία, συμπεριλαμβανομένης της φοροδιαφυγής και της φερόμενης νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, της απάτης και της κατάχρησης περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας, ενώ βρισκόταν στο τιμόνι της συμμαχίας Renault-Nissan.

Ο Ghosn είπε ότι υπάρχει ουδετερότητα στον Λίβανο, όπου ζει τον τελευταίο χρόνο, προσθέτοντας ότι οι αρχές του Λιβάνου ζήτησαν από τους Ιάπωνες αξιωματούχους να στείλουν τις κατηγορίες εναντίον του, αλλά το Τόκιο αρνήθηκε. Ο Ghosn αναρωτιέται για αυτήν την στάση της Ιαπωνίας, επιμένοντας ότι είναι αθώος και ήταν θύμα του δικαστικού συστήματος της Ιαπωνίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!