Πέμπτη, 5 Αυγούστου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: H Bugatti ανακατασκεύασε το πρωτότυπο της Veyron 16.4 Grand Sport
[AutoBlog]: H Bugatti ανακατασκεύασε το πρωτότυπο της Veyron 16.4 Grand Sport

[AutoBlog]: H Bugatti ανακατασκεύασε το πρωτότυπο της Veyron 16.4 Grand Sport

Το πρόγραμμα “La Maison Pur Sang” της Bugatti επιβεβαιώνει την αυθεντικότητα των μοντέλων όλων των ηλικιών από την περίφημη ιστορία της γαλλικής μάρκας, και λειτουργεί αποκλειστικά στα κεντρικά γραφεία της Bugatti στο Molsheim. Το πρόγραμμα προσφέρει επίσης στους πελάτες και στους συλλέκτες ένα εντατικό φάσμα επιλογών αποκατάστασης και αναδιάρθρωσης του spec των αυτοκινήτων της.

Το πρώτο project που ανέλαβε το “La Maison Pur Sang” είναι ανακατασκευή μια εξαιρετικής σπορ έκδοσης από την πιο πρόσφατη ιστορία της Bugatti, την Veyron 16.4 Grand Sport . Πρόκειται για πρώτο πρωτότυπο του αυτοκινήτου, που έκανε το ντεμπούτο του το 2008, στο Pebble Beach, και ανέβασε την εμπειρία της οδήγησης ενός πολυτελούς και ανοιχτού αυτοκινήτου υψηλής απόδοσης σε μια εντελώς νέα διάσταση.

Το πρωτότυπο είναι βαμμένο σε ένα μεταλλικό λευκό/ασημί χρώμα, που συνδυάζεται με καφέ δερμάτινο εσωτερικό. Ως αυτοκίνητο επίδειξης, ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο, από τη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, κΑΙ δεν πήρε ποτέ πινακίδες κυκλοφορίας, με την εταιρία να ονομάζει “Grand Sport 2.1.”.

Το 2020, η Bugatti αγόρασε τη Veyron 16.4 Grand Sport 2.1 και το πήγε “σπίτι του”, στο Molsheim, όπου έγινε το πρώτο μοντέλο που υποβλήθηκε σε ανακατασκευή από το νέο πρόγραμμα “La Maison Pur Sang”. Η αυθεντικότητα του αυτοκινήτου επιβεβαιώθηκε όχι μόνο μέσω της επιθεώρησης του αριθμού αναγνώρισης οχήματος (VIN), αλλά και επιβεβαιώνοντας την ορθότητα των αριθμών αναγνώρισης που σφραγίζονται στα βασικά στοιχεία.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!