Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: H BMW υπερασπίζεται σθεναρά την μεγάλη μάσκα της νέας Σειράς 4
[AutoBlog]: H BMW υπερασπίζεται σθεναρά την μεγάλη μάσκα της νέας Σειράς 4

[AutoBlog]: H BMW υπερασπίζεται σθεναρά την μεγάλη μάσκα της νέας Σειράς 4

Ο επικεφαλής του τμήματος σχεδιασμού της BMW , Domagoj Dukec, υπερασπίστηκε με την αμφισβητούμενη νέα σχεδιαστική κατεύθυνση που έχει υιοθετήσει η εταιρία και πιστεύει ακράδαντα ότι η γερμανική εταιρία έχει πάρει τη σωστή απόφαση να προχωρήσει με αυτό το σχέδιο, παρά το γεγονός ότι έχει λάβει πολλά αρνητικά σχόλια από τότε που παρουσίασε το Concept 4 .

Χθες, η BMW παρουσίασε τη νέα Σειρά 4 , και ο Dukec δήλωσε σε συνέντευξη του:

O Dukec αναγνώρισε πως οι άνθρωποι έχουν ισχυρές απόψεις για το στυλ των μοντέλων της BMW, αλλά είπε:

Ποια είναι, όμως, τα κριτήρια σχεδιασμού; Σύμφωνα με τον αρχισχεδιαστή της BMW, είναι η δημιουργία κάτι μοναδικού, τολμηρού, που να κάνει αισθητή την παρουσία του, λέγοντας:

Σε παλιότερη συνέντευξη του , ο Dukec είχε δηλώσει ότι η γερμανική εταιρία θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί τη χαρακτηριστική γρίλια της, είτε μεγάλη είτε μικρή είναι αυτή, και στα ηλεκτρικά της μοντέλα.

Σύμφωνα με τον Dukec, η BMW θα έχει τρεις ξεχωριστές κατηγορίες οχημάτων, τα βασικά της μοντέλα, τα i ηλεκτρικά της μοντέλα και τα M μοντέλα επιδόσεων. Και τα τρία θα έχουν κοινή σχεδιαστική ταυτότητα με τη χαρακτηριστικά γρίλια ως σήμα κατατεθέν, στη προσπάθεια της BMW να ενισχύσει το εμπορικό της σήμα, μιας και η γρίλια δεν χρησιμεύει μόνο για την ψύξη του κινητήρα, αλλά αποτελεί πλέον ένα αναπόσπαστο κομμάτι της σχεδίασης κάθε μοντέλου της γερμανικής εταιρίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!