Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Η BMW δεν βιάζεται να καταργήσει τους κινητήρες εσωτερικής καύσης
[AutoBlog]: Η BMW δεν βιάζεται να καταργήσει τους κινητήρες εσωτερικής καύσης

[AutoBlog]: Η BMW δεν βιάζεται να καταργήσει τους κινητήρες εσωτερικής καύσης

Με τις Audi και Mercedes-Benz να έχουν ανακοινώσει ήδη πως από το 2026 και 2030 αντίστοιχα θα προσφέρουν μόνο νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, η BMW δηλώνει πως δεν βιάζεται να καταργήσει τους κινητήρες εσωτερικής καύσης.

Ο Frank Weber, ο επικεφαλής ανάπτυξης της BMW, ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή του πως η μετάβαση στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα δεν θα πραγματοποιηθεί εν μία νυκτί, καθώς πρέπει πρώτα να εξετάσουν ορισμένα ερωτήματα, όπως πότε θα είναι το σύστημα έτοιμο για να απορροφήσει όλα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, πότε θα υπάρχουν οι απαιτούμενες υποδομές, όπως και πότε θα είναι έτοιμοι οι άνθρωποι γι’αυτά.

1Διάβασε επίσης

Έπειτα υπάρχει το πρόβλημα με το εργατικό δυναμικό της BMW, με την εταιρία να απασχολεί πολλούς ανθρώπους που εργάζονται για την κατασκευή κινητήρων εσωτερικής καύσης. Σύμφωνα με τον Weber, το εργατικό δυναμικό στρέφεται σταδιακά προς τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, αλλά είναι μια πολύπλοκη διαδικασία που θα απαιτήσει σημαντικό χρόνο για να εκπαιδευτεί σωστά το προσωπικό.

Ο Weber πρόσθεσε πως λόγω του Euro 7, η BMW θα κάνει την τελευταία σημαντική της επένδυση σε κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, έτσι ώστε αυτοί να συμμορφώνονται με τους αυστηρότερους κανονισμούς εκπομπών ρύπων, διασφαλίζοντας το μέλλον τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!