Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Αστυνομία του Σιάτλ ανακαλύπτει κλεμμένο αυτοκίνητο και καταλύτη, ο κλέφτης επιστρέφει να τα κλέψει ξανά
[AutoBlog]: Αστυνομία του Σιάτλ ανακαλύπτει κλεμμένο αυτοκίνητο και καταλύτη, ο κλέφτης επιστρέφει να τα κλέψει ξανά

[AutoBlog]: Αστυνομία του Σιάτλ ανακαλύπτει κλεμμένο αυτοκίνητο και καταλύτη, ο κλέφτης επιστρέφει να τα κλέψει ξανά

Στις 2 Απριλίου, ένας αστυνομικός του γραφείου του σερίφης στην περιφέρεια King County στο Seattle των Η.Π.Α. βρήκε παρατημένο στην οδό South King ένα Honda Accord του 1992. Μετά από έλεγχο διασταύρωσης των αρχείων του, ανακάλυψς ότι αυτό είχε κλαπεί, με τον αστυνομικό που το βρήκε να παρατήρησε επίσης έναν κλεμμένο καταλύτη στο πίσω κάθισμά του, χωρίς να γίνεται σαφές εάν ο καταλύτης ανήκε στο εν λόγω Honda ή σε κάποιο άλλο αυτοκίνητο.

Όπως -πιθανώς- είσαι ενήμερος, οι κλοπές καταλυτών αυξάνονται παγκοσμίως , καθώς αυτοί διαθέτουν παλλάδιο, ρόδιο αλλά και ένα μίγμα πλατίνας, δημητρίου, χαλκού, σιδήρου, μαγγανίου και νικελίου. Έτσι, με τις τιμές των μετάλλων αυτών να έχουν πάρει την ανιούσα ολοένα και περισσότερα αυτοκίνητα πέφτουν “θύματα” των επίδοξων κλεφτών, με έναν καταλύτη να μπορεί να πιάσει μια τιμή έως και €800, ή 1.100 δολάρια στις Η.Π.Α.

Γυρνώντας στο περιστατικό, μετά τον εντοπισμό του κλεμμένου οχήματος από το γραφείο του σερίφη, ο κλέφτης του αυτοκινήτου επέστρεψε στον τόπο του “εγκλήματος’, πιθανώς για να πάρει το αυτοκίνητο ή τον καταλυτικό μετατροπέα, ή και τα δύο, και να φύγει. Ωστόσο, η αστυνομία τον βρήκε να μπαίνει στο αυτοκίνητο, προσπαθώντας να το βάλει μπροστά με ένα κλειδί από κάποιο μοντέλο της Infiniti.

Η αστυνομία τον συνέλαβε αμέσως, και επέστρεψε το αυτοκίνητο στον νόμιμο ιδιοκτήτη του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!