Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Ανακαλούνται 5.877 Mazda3 στην Ελλάδα
[AutoBlog]: Ανακαλούνται 5.877 Mazda3 στην Ελλάδα

[AutoBlog]: Ανακαλούνται 5.877 Mazda3 στην Ελλάδα

Η Mazda ανακαλεί 5.877 Mazda3 στην Ελλάδα, παραγωγής από 18 Φεβρουαρίου 2003 έως 22 Ιουνίου 2006. Στα συγκεκριμένα οχήματα, το πλαστικό λογότυπο στο κάλυμμα της μονάδας αερόσακου του τιμονιού μπορεί να θρυμματιστεί και να εκτοξεύσει θραύσματα στο εσωτερικό του οχήματος κατά τη διάρκεια της λειτουργίας αερόσακου σε περίπτωση σύγκρουσης. Λόγω της ακατάλληλης προδιαγραφής υλικού, το πλαστικό λογότυπο μπορεί να γίνει εύθραυστο.

Σε αυτήν την κατάσταση, το λογότυπο μπορεί να σπάσει κατά τη διάρκεια μιας κανονικής λειτουργίας αερόσακου. Πλαστικά θραύσματα του σπασμένου λογότυπου μπορεί να χτυπήσουν τους επιβάτες, αυξάνοντας την πιθανότητα σοβαρού τραυματισμού των επιβατών.

Για τον ίδιο λόγο έχουν ανακληθεί 263.907 Mazda3 σε όλο τον κόσμο . Μέχρι στιγμής στην Ελλάδα δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το ανωτέρω θέμα. Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών αυτοκινήτων Mazda σε όλη την Ελλάδα, για να γίνει αντικατάσταση του καλύμματος της μονάδας αερόσακου του τιμονιού, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με το Δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της Mazda, το οποίο αναφέρεται στην ιστοσελίδα www.mazda-gr.com

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!