Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Ανακαλούνται 2.041 Toyota Yaris Hybrid στην Ελλάδα
[AutoBlog]: Ανακαλούνται 2.041 Toyota Yaris Hybrid στην Ελλάδα

[AutoBlog]: Ανακαλούνται 2.041 Toyota Yaris Hybrid στην Ελλάδα

Η Toyota ανακαλεί 2.041 Yaris Hybrid στην Ελλάδα, παραγωγής από τον Ιούλιο 2020 έως τον Απρίλιο 2021 επειδή η ηλεκτρονική μονάδα του συστήματος ελέγχου ευστάθειας, μέσω της οποίας παρακολουθούνται και ελέγχονται διάφορες λειτουργίες που σχετίζονται με το σύστημα πέδησης, λόγω μη κατάλληλου λογισμικού ενδέχεται να μην ολοκληρώνει όλες τις διαδικασίες επεξεργασίας του συστήματος.

Εάν αυτό συμβεί, θα ενεργοποιηθούν προειδοποιητικές λυχνίες στον πίνακα οργάνων του οχήματος και το ηλεκτρονικό χειρόφρενο θα τεθεί εκτός λειτουργίας. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν προσωπικά, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών αυτοκινήτων Toyota σε όλη την Ελλάδα, για να γίνει ο σχετικός επαναπρογραμματισμός της ηλεκτρονικής μονάδας του συστήματος ελέγχου ευστάθειας, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την Toyota Ελλάς – Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλέφωνο 210 2808222 (ώρες λειτουργίας από 09.00πμ έως 05:00μμ).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!