Κυριακή, 1 Αυγούστου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Ανακαλούνται 1.000 Porsche 718 Boxster και Cayman λόγω ελαττωματικών μπιελών
[AutoBlog]: Ανακαλούνται 1.000 Porsche 718 Boxster και Cayman λόγω ελαττωματικών μπιελών

[AutoBlog]: Ανακαλούνται 1.000 Porsche 718 Boxster και Cayman λόγω ελαττωματικών μπιελών

Η Porsche ανακαλεί 1.000 Cayman GT4 , Cayman GTS 4.0 , 718 Spyder και Boxster GTS 4.0 σε όλο τον κόσμο, επειδή ενδέχεται να έχουν ελαττωματικές μπιέλες.

Σύμφωνα με την εταιρία υπάρχει η πιθανότητα να έχουν τοποθετηθεί μπιέλες που δεν έχουν κατασκευαστεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές, κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει στο ράγισμα και στο σπάσιμό τους και έτσι να προκληθεί ζημιά στο μπλοκ του 4,0-λίτρων flat-6 κινητήρα, κάτι που θα οδηγήσει στην διακοπή της λειτουργίας του, στην απώλεια ισχύος, στη διαρροή λαδιού, ενώ υπάρχει περίπτωση να ξεσπάσει και πυρκαγιά.

Τα πρώτα σημάδια του προβλήματος εμφανίζονται με παράξενο θόρυβο και κραδασμούς του κινητήρα, με τις μπιέλες να έχουν κατασκευαστεί από την Hoeckle Austria GmbH, μια προμηθεύτρια εταιρία της Porsche. Το πρόβλημα εντοπίζεται στις βίδες των μπιελών, οι οποίες μπορεί να είναι ελαττωματικές.

Τα προς ανάκληση αυτοκίνητα έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 18 Σεπτεμβρίου 2020 και 4 Μαρτίου 2021, με την Porsche είτε να αντικαθιστά τις ελαττωματικές μπιέλες με καινούργιες, είτε να προχωρά στην αντικατάσταση ολόκληρου του κινητήρα, ανάλογα με την εκτίμηση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!