Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: H Alpine F1 παρουσίασε το προσωρινό livery του μονοθέσιου της
[AutoBlog]: H Alpine F1 παρουσίασε το προσωρινό livery του μονοθέσιου της

[AutoBlog]: H Alpine F1 παρουσίασε το προσωρινό livery του μονοθέσιου της

Η Alpine ανακοίνωσε σήμερα τα σχέδιά της για μακροπρόθεσμη ανάπτυξη της ως μάρκα του Groupe Renault αφιερωμένη στην καινοτόμα, και στα αυθεντικά και μοναδικά σπορ αυτοκίνητα. Οι τρέχουσες δραστηριότητες των αυτοκινήτων της Alpine, της Renault Sport και της Renault Sport Racing θα ενωθούν ως μία οντότητα με την επωνυμία Alpine.

Η νεοσύστατη οντότητα της Alpine θα είναι μια μάρκα αυτοκινήτου “νέας γενιάς” για απαιτητικούς, παθιασμένους πρώτους πελάτες, με την αγωνιστική ομάδα να δίνει σήμερα στη δημοσιότητα το προσωρινό livery του πρώτου της μονοθέσιου. Δεν θα είναι αυτά τα χρώματα με τα οποία θα αγωνιστεί η ομάδα το 2021, αλλά είναι περισσότερο μια ένδειξη για το τι μπορούμε να περιμένουμε να δούμε κατά την έναρξη της σεζόν.

Ο διευθυντής του σχεδιαστικού τμήματος της Alpine, Antony Villain, δήλωσε σχετικά:

Το πρώτο μονοθέσιο της Alpine στην F1 θα ονομαστεί A521. Το στοιχείο A500 της ονομασίας αναφέρεται στο project της F1 (σύμφωνα με τα αυτοκίνητα της Alpine τα A110, A310 κ.λπ.), ενώ το 21 να αναφέρεται στο έτος κατά το οποίο θα αγωνιστεί.

Νέος διευθύνων σύμβουλος της Alpine ορίστηκε ο Laurent Rossi, διευθυντής στρατηγικής και επιχειρηματικής ανάπτυξης του Groupe Renault . Ο Rossi αναλαμβάνει την ηγεσία της Alpine, της Alpine Sport, της ομάδας της F1 και των αγωνιστικών δραστηριοτήτων, και θα αναφέρεται στον Luca de Meo , διευθύνοντα σύμβουλο του ομίλου της Renault.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!