Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Αυτό είναι το σχέδιο του προφυλακτήρα του νέου Toyota GR86
[AutoBlog]: Αυτό είναι το σχέδιο του προφυλακτήρα του νέου Toyota GR86

[AutoBlog]: Αυτό είναι το σχέδιο του προφυλακτήρα του νέου Toyota GR86

Έχουν περάσει δύο μήνες από τη στιγμή που η Subaru παρουσίασε το νέο BRZ , και η Toyota δεν έχει δώσει καμία πληροφορία σχετικά με το δικό της -αντίστοιχο- μοντέλο, καθώς όπως γνωρίζεις τα GT86 και BRZ εξελίσσονται από κοινού. Φαίνεται, όμως, ότι διέρρευσαν δύο φωτογραφίες του εμπρός προφυλακτήρα του νέου sport μοντέλου της Toyota, το οποίο αναμένεται να ονομαστεί GR86.

Πιο συγκεκριμένα, στις 30 Οκτωβρίου του 2020 η Toyota κατέθεσε στο IP Australia -το γραφείο του υπουργείου βιομηχανίας, καινοτομίας και επιστημών της Αυστραλίας, που διαχειρίζεται τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και τη νομοθεσία σχετικά με τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας, τα εμπορικά σήματα, και τα καταχωρημένα σχέδια στην χώρα- την κατοχύρωση του σχεδίου του προφυλακτήρα.

Η IP Australia δημοσίευσε τις φωτογραφίες στις 18 Ιανουαρίου, και αναφέρει ως κατόχους των σχεδίων τις Subaru και Toyota, αλλά είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι αφορά το μοντέλο της δεύτερης, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται το ενδεχόμενο να αφορά μια πιο “καυτή” έκδοση του BRZ.

Οι εικόνες δείχνουν τη μάσκα του μοντέλου, η οποία έχει τραπεζοειδές σχήμα με τα πλευρά της να διευρύνονται από πάνω προς τα κάτω. Επιπλέον, βλέπουμε τα κοψίματα του προφυλακτήρα για τα φωτιστικά σώματα, καθώς και τις αιχμηρές, στενές εισόδους στα άκρα του προφυλακτήρα, οι έχουν οριζόντια “εξογκώματα” στο εσωτερικό των ανοιγμάτων τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!