Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Το 2023 το νέο supercar της Zenvo, θα είναι υβριδικό
[AutoBlog]: Το 2023 το νέο supercar της Zenvo, θα είναι υβριδικό

[AutoBlog]: Το 2023 το νέο supercar της Zenvo, θα είναι υβριδικό

Η Zenvo Automotive ετοιμάζει και αυτή να μπει στην κατηγορία των υβριδικών supercars, καθώς τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό θα παρουσιαστεί πριν το 2023. Πιο συγκεκριμένα, ο Alberto Solera, product μάνατζερ της δανέζικης εταιρίας, δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη του ότι η ομάδα του εργάζεται εντατικά για το νέο μοντέλο.

Αυτό θα βασίζεται στο πλαίσιο του TSR-S, αλλά θα διαθέτει υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης, που θα συνδυάζεται με σύστημα τετρακίνησης. Ο Solera αποκάλυψε επίσης ότι η Zenvo δεν ενδιαφέρεται να τοποθετήσει στα αυτοκίνητα της ένα αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης, με την εταιρία να επιμένει παραδοσιακά.

Υπεύθυνος για τον σχεδιασμό του νέου μοντέλου είναι ο Christian Brandt, διευθυντής σχεδίασης της Zenvo, ο οποίος δημιούργησε επίσης όλα τα προηγούμενα supercars της εταιρείας, ενώ προηγουμένως είχε εργαστεί για την Alfa Romeo και την Kleemann. Το νέο μοντέλο της Zenvo αναμένεται να κάνει χρήση τεχνολογία τρισδιάστατης εκτύπωσης, και εκτεταμένη χρήση carbon, τόσο στο σώμα όσο και στα αεροδυναμικά μέρη.

Η Angela Hartman, διευθύνουσα σύμβουλος της Zenvo, δήλωσε ότι προτεραιότητά της είναι να αυξήσει τις πωλήσεις των αυτοκινήτων, παραμένοντας όμως μια εταιρία χαμηλού όγκου παραγωγής. Επιπλέον, ένας άλλος στόχος είναι να επεκτείνει περαιτέρω την παρουσία της Zenvo σε video παιχνίδια, καθώς θεωρεί ότι αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους που οι νέοι εξοικειώνονται με το όνομα της Zenvo.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!