Τρίτη, 13 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: Ξεκίνησε η παραγωγή του ηλεκτρικού Audi Q4 e-tron
[4Τροχοί]: Ξεκίνησε η παραγωγή του ηλεκτρικού Audi Q4 e-tron

[4Τροχοί]: Ξεκίνησε η παραγωγή του ηλεκτρικού Audi Q4 e-tron

Μπορεί να μην έχει παρουσιαστεί επισήμως, ωστόσο το νέο, αμιγώς ηλεκτροκίνητο Audi Q4 e-tron ξεκίνησε να παράγεται στη μονάδα της ομογάλακτης VW, στο Zwickau της Γερμανίας.

Ξεκίνησε η παραγωγή του ηλεκτρικού Audi Q4 e-tron | 4ΤΡΟΧΟΙ

1234

Στο multi-brand εργοστάσιο του VW Group στο Zwickau, το Audi Q4 e-tron ξεκίνησε να παράγεται πριν λίγα 24ψρα στην ίδια γραμμή παραγωγής της με το ομόσταβλο VW ID.4, ενώ στο μέλλον ένα ακόμα ηλεκτρικό μοντέλο της μητρικής εταιρείας του γερμανικού ομίλου θα κατασκευάζεται στην ίδια «αλυσίδα».

Στην εν λόγω γραμμή παραγωγής, 1.400 υπάλληλοι της Volkswagen Saxony, εκ των οποίων 100 από το «στρατόπεδο» της Audi, παράγουν καθημερινά τα συμπαγή ηλεκτρικά SUV του ομίλου, τα οποία υιοθετούν για την περίσταση την ευέλικτη πλατφόρμα MEB.

Ο Peter Kössler, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Audi και υπεύθυνος στους τομείς της παραγωγής και της εφοδιαστικής αλυσίδας, δήλωσε: «Η συνεργασία μεταξύ των διαφορετικών εταιρειών μας στο Zwickau καταδεικνύει για άλλη μια φορά το τεράστιο δυναμικό συνέργειας που απολαμβάνουμε στον όμιλο. Η προγραμματισμένη έναρξη της παραγωγής του Audi Q4 e-tron αποτελεί απόδειξη της εξαιρετικής ομαδικής εργασίας μεταξύ των συναδέλφων της VW και της Audi.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!