Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: H Volvo τριπλασιάζει την παραγωγή ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων στη μονάδα της στο Βέλγιο
[4Τροχοί]: H Volvo τριπλασιάζει την παραγωγή ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων στη μονάδα της στο Βέλγιο

[4Τροχοί]: H Volvo τριπλασιάζει την παραγωγή ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων στη μονάδα της στο Βέλγιο

Η αυξημένη ζήτηση των μοντέλων της οικογένειας Recharge οδηγεί την Volvo στην αύξηση της παραγωγής των ηλεκτροκίνητων μοντέλων της στο Βέλγιο.

H Volvo τριπλασιάζει την παραγωγή ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων στη μονάδα της στο Βέλγιο | 4ΤΡΟΧΟΙ

1234

Η αύξηση της παραγωγής των ηλεκτροκίνητων μοντέλων της Volvo έρχεται, διόλου τυχαία, την ώρα που ο Σουηδός κατασκευαστής εμφανίζει σημαντική αύξηση στη ζήτηση για τα μοντέλα της οικογένειας Recharge. Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις της εταιρείας, το μερίδιο των ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων, ως ποσοστό επί των συνολικών πωλήσεων της μάρκας, υπερδιπλασιάστηκε το 2020 σε σύγκριση με το 2019.

Εν προκειμένω, μέχρι το 2022 η παραγωγή ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων στο εργοστάσιο της εταιρείας που έχει την έδρα του στη Γάνδη του Βελγίου θα έχει υπερδιπλασιαστεί σε σχέση με τα σημερινά επίπεδα και θα ανέρχεται περίπου στο 60% της συνολικής παραγωγικής ικανότητας του.

Το τελευταίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή ένα βήμα πριν την ένταξη στις γραμμές παραγωγής της ενός δεύτερου ηλεκτρικού μοντέλου , που θα βασίζεται στην πλατφόρμα CMA.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου κατασκευάζεται ήδη το XC40 Recharge, το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό αυτοκίνητο της εταιρείας, καθώς και οι plug-in υβριδικές εκδόσεις του XC40.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!