Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: Oι βενζινοπώλες αντιδρούν στις νέες επιβαρύνσεις των καυσίμων
[4Τροχοί]: Oι βενζινοπώλες αντιδρούν στις νέες επιβαρύνσεις των καυσίμων

[4Τροχοί]: Oι βενζινοπώλες αντιδρούν στις νέες επιβαρύνσεις των καυσίμων

Την αντίδραση της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδος προκαλούν οι αποφάσεις για την επιβολή «πράσινου τέλους» στο πετρέλαιο κίνησης.

Oι βενζινοπώλες αντιδρούν στις νέες επιβαρύνσεις των καυσίμων | 4ΤΡΟΧΟΙ

1234

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδος για το συγκεκριμένο θέμα αναφέρει τα εξής: «Σύμφωνα με δημοσιεύματα πληροφορηθήκαμε ότι η κυβέρνηση θα επιβάλει πράσινο τέλος στην κατανάλωση πετρελαίου κίνησης ίσου με 0,03 ευρώ ανά λίτρο προκειμένου να καλύψει το έλλειμμα του Ειδικού Λογαριασμού ΑΠΕ (ΕΛΑΠΕ), το οποίο αν ισχύει αποτελεί άλλη μια επιβάρυνση, στις τόσες πολλές που έχουν επιβληθεί στα καύσιμα. Μας προκαλεί αισθήματα τιμωρίας των καταναλωτών, των πρατηριούχων καυσίμων και των διαφόρων επαγγελματιών αυτή η ευκολία της αυθαίρετης επιβολής φόρων και τελών στα καύσιμα «δια πάσα νόσο» της οικονομίας και των οφειλών του κράτους. Είναι καιρός να συναισθανθεί η κυβέρνηση ότι ο κλάδος αυτός δεν μπορεί να αποτελεί εύκολη λύση για κάθε περίπτωση ελλειμμάτων σε διάφορους τομείς της οικονομίας.

Τα καύσιμα έχουν δεχτεί από την αρχή της οικονομικής κρίσης μια απίστευτη φορολογική επιβάρυνση στο όνομα των χρεών και της οικονομικής κρίσης. Αυτή η επιβάρυνση δεν μειώθηκε, αντίθετα διαπιστώνουμε ότι συνεχίζεται η τάση της εύκολης συλλογής κρατικών εσόδων με διάφορες επιβαρύνσεις του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!