Τρίτη, 2 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: O V8 κινητήρας της Bentley Flying Spur
[4Τροχοί]: O V8 κινητήρας της Bentley Flying Spur

[4Τροχοί]: O V8 κινητήρας της Bentley Flying Spur

Ο 4λιτρος V8 κινητήρας της νέας Bentley Flying Spur διαθέτει διπλό τούρμπο και αποδίδει περισσότερους από 137 ίππους ανά λίτρο.

O V8 κινητήρας της Bentley Flying Spur | 4ΤΡΟΧΟΙ

1234

Η νέα Flying Spur V8 βασίζεται στην παράδοση της Bentley για χρήση κινητήρων V8 για πάνω από 60 χρόνια. Το νέο μοντέλο προσφέρει μια χαρακτηριστική χροιά κινητήρα, μεγάλη αυτονομία μεταξύ των στάσεων για ανεφοδιασμό και χαμηλά νούμερα εκπομπής ρύπων CΟ2 για αυτοκίνητο με 4λιτρο κινητήρα.

Ο V8 της Bentley είναι σύγχρονης τεχνολογίας, με μπλοκ από αλουμίνιο υψηλής αντοχής, διπλούς υπερσυμπιεστές τεχνολογίας twin-scroll και πρωτεύοντες καταλυτικούς μετατροπείς πολύ κοντά στο μπλοκ του κινητήρα, για μείωση των ρύπων.

Η παραπάνω σχεδιαστική προσέγγιση διασφαλίζει ότι ο V8 κινητήρας παρέχει πολύ υψηλό επίπεδο ισχύος και ροπής, ενώ παράλληλα επιτυγχάνει χαμηλότερες εκπομπές και την καλύτερη δυνατή απόδοση.

Πρόκειται για έναν ακριβώς τετράγωνο κινητήρα, με το μήκος διαδρομής ίσο με την εσωτερική διάμετρο, στα 86 χιλιοστά, που εξασφαλίζει την ιδανική ισορροπία μεταξύ ισχύος και ροπής, αποδίδοντας περισσότερους από 137 ίππους ανά λίτρο. Η συνολική ισχύς των 550 ίππων συνδυάζεται με μέγιστη ροπή 770 Nm από τις μόλις 2.000 σ.α.λ., διατηρώντας την έως και τις 4.500 σ.α.λ..

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!