Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: Toyota: Ξεκίνησε η παραγωγή του GR Yaris
[4Τροχοί]: Toyota: Ξεκίνησε η παραγωγή του GR Yaris

[4Τροχοί]: Toyota: Ξεκίνησε η παραγωγή του GR Yaris

Η παραγωγή του πολυαναμενόμενου Toyota GR Yaris ξεκίνησε, καθώς το πρώτο όχημα βγήκε ήδη από το εργοστάσιο Motomachi της Ιαπωνίας και οι πρώτες παραδόσεις σε Ευρωπαίους αγοραστές, υπολογίζονται για τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Toyota: Ξεκίνησε η παραγωγή του GR Yaris | 4ΤΡΟΧΟΙ

1234

Είναι γνωστό πως το νέο Toyota GR Yaris, αποτελεί ένα από πλέον αναμενόμενα αυτοκίνητα της αγοράς . Όπως ανακοίνωσε η Toyota, η παραγωγή του ιαπωνικού hot hatch ξεκίνησε τις προηγούμενες ημέρες και το πρώτο GR Yaris έχει ήδη εξέλθει από τη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου Motomachi, που βρίσκεται στην πόλη της Toyota, στην Ιαπωνία.

Η παραγωγή του Toyota GR Yaris, έδωσε την ευκαιρία στους μηχανικούς παραγωγής της Toyota να ανασχεδιάσουν τις διαδικασίες της παραγωγής, ειδικά για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Επιπλέον, η Toyota Gazoo Racing, αγωνιστικό παρακλάδι της ιαπωνικής μάρκας, δημιούργησε το “GR factory”, εργοστάσιο στο οποίο θα γίνεται αποκλειστικά η παραγωγή των αυτοκινήτων GR της Toyota. Το συγκεκριμένο εργοστάσιο, περιλαμβάνει αρκετά ξεχωριστά σημεία συναρμολόγησης, όπου χρησιμοποιούνται αυτόματα οχήματα (AGV), δηλαδή ειδικά ρομπότ. Αυτή η αυτοματοποιημένη διαδικασία, εξασφαλίζει ακρίβεια στη συναρμολόγηση και παραγωγή ιδιαίτερα άκαμπτων πλαισίων, που ειδικά στην περίπτωση των σπορ αυτοκινήτων, παίζει σημαντικό ρόλο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!