Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: Τουριστικά λεωφορεία – έκτακτη οικονομική ενίσχυση
[4Τροχοί]: Τουριστικά λεωφορεία – έκτακτη οικονομική ενίσχυση

[4Τροχοί]: Τουριστικά λεωφορεία – έκτακτη οικονομική ενίσχυση

Έκτακτη οικονομική ενίσχυση για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο θα λάβει ο τομέας των τουριστικών λεωφορείων, που υπέστη δραματική μείωση δραστηριοτήτων εξαιτίας των μέτρων για τον περιορισμό του κορονοϊού.

Τουριστικά λεωφορεία – έκτακτη οικονομική ενίσχυση | 4ΤΡΟΧΟΙ

1234

Έκτακτη οικονομική ενίσχυση για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο του 2020 θα πάρει ο κλάδος των τουριστικών λεωφορείων, που υπέστη δραματική μείωση των δραστηριοτήτων του εξαιτίας των μέτρων για τον περιορισμό του κορονοϊού Covid-19. Kατόπιν της αποφάσεως αυτής, στην υπογραφή Κοινής Υπουργικής Απόφασης (KYA) με την οποία εγκρίθηκε η έκτακτη οικονομική ενίσχυση του κλάδου των τουριστικών λεωφορείων προχώρησαν ο υπουργός Τουρισμού με τον πρόεδρο της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού.

Ο υπουργός Τουρισμού τόνισε ότι το συνολικό ποσό το οποίο πρόκειται να διατεθεί στους δικαιούχους επαγγελματίες ανέρχεται σε 21 εκατομμύρια ευρώ. Εκτιμάται ότι κατά μέσο όρο αντιστοιχούν 3.600 ευρώ σε κάθε τουριστικό λεωφορείο, καθώς επιδοτούνται οι δεσμευμένες θέσεις με το ποσό των 0,87 ευρώ ανά θέση και ανά μήνα. Για την ενέργεια αυτή ο Πρόεδρος της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού δήλωσε: «Πρόκειται για μία πολύ σημαντική οικονομική ανάσα στους ανθρώπους του κλάδου μας, που τόσο επλήγησαν από την πανδημία του κορονοϊού, ειδικά μέσα στο καλοκαίρι».

Επιλογές
Ναι
Όχι
Ψηφοφορία
Αναζήτηση
Σύνθετη Αναζήτηση

FORUM

LIBRARY

Σχεδιασμός, Ανάπτυξη και Φιλοξενία

Κατηγορία άρθρου
Δοκιμές

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!