Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: The World Offroad – στο Βόρειο Ακρωτήρι
[4Τροχοί]: The World Offroad – στο Βόρειο Ακρωτήρι

[4Τροχοί]: The World Offroad – στο Βόρειο Ακρωτήρι

Μετά από 86 ημέρες και 7.100 χιλιόμετρα σε 10 χώρες της ανατολικής Ευρώπης και της Σκανδιναβίας, η ελληνική οικογένεια με το αυτοκινούμενο Iveco έφτασε στο Nordkapp, το βορειότερο ακρωτήρι της γηραιάς ηπείρου.

The World Offroad – στο Βόρειο Ακρωτήρι | 4ΤΡΟΧΟΙ

1234

Μέσα από ένα κατάλευκο τοπίο, το αυτοκινούμενο Iveco με πλήρωμα τον Άκη Τεμπερίδη, τη Βούλα Νέτου και την 8χρονη Αναστασία, έφτασε στο εμβληματικό βόρειο ακρωτήρι της Νορβηγίας, λίγο πιο πάνω από τον 71ο παράλληλο. Και το ταξίδι τους συνεχίζεται. «Σπάνια θέτουμε προορισμούς στη νομαδική ζωή που επιλέξαμε να κάνουμε, αλλά αυτή τη φορά είχαμε πραγματικά στόχο να φτάσουμε εδώ ώστε να αποδείξουμε ότι εν μέσω πανδημίας, μπορεί κάποιος να ταξιδεύει από χώρα σε χώρα, τουλάχιστον στα πλαίσια της Ευρώπης», λέει ο Άκης Τεμπερίδης και συμπληρώνει η Βούλα Νέτου: «μπορεί να έχουμε γυρίσει όλον τον κόσμο αλλά δεν είχαμε βρεθεί ποτέ στο Nordkapp και ομολογώ ότι φτάνοντας εδώ, είχα έντονα συναισθήματα, κι αυτό γιατί η όλη διαδρομή ήταν μεγάλη όσο και συναρπαστική».

Η αποστολή The World Offroad, όπως λέγεται το εγχείρημα της οικογένειας από τη Θεσσαλονίκη, ξεκίνησε στα τέλη Ιουλίου από την Ελλάδα και κινήθηκε με πνεύμα εξερεύνησης από τις χώρες της ανατολικής Ευρώπης προς τις τρεις χώρες της Βαλτικής (Λιθουανία, Λετονία, Εσθονία) και από εκεί με πλοίο στο Ελσίνκι της Φινλανδίας, όπου εξελίχτηκε σε μία συναρπαστική περιπέτεια μέσα από τις χιλιάδες λίμνες και τους προστατευμένους εθνικούς δρυμούς της χώρας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!