Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: H Tesla σκέφτεται να αγοράσει το 10% της LG Energy Solutions
[4Τροχοί]: H Tesla σκέφτεται να αγοράσει το 10% της LG Energy Solutions

[4Τροχοί]: H Tesla σκέφτεται να αγοράσει το 10% της LG Energy Solutions

Η αμερικανική εταιρεία φέρεται να μελετά το ενδεχόμενο να αγοράσει σημαντικό μερίδιο της LG Energy Solution σε μια προσπάθεια να επιταχύνει έτι περαιτέρω την παραγωγή μπαταριών μειώνοντας συγχρόνως το κόστος κατασκευής τους.

H Tesla σκέφτεται να αγοράσει το 10% της LG Energy Solutions | 4ΤΡΟΧΟΙ

1234

Σύμφωνα με δημοσίευμα της The Korea Times, η Tesla ενδιαφέρεται να αγοράσει μετοχές της LG Energy Solutions που σύντομα θα ανεξαρτητοποιηθεί από την LG Chem.

Η LG Chem, βασικός προμηθευτής μπαταριών για λογαριασμό των Tesla και General Motors, έχει δηλώσει ότι η απόφασή της να ανεξαρτητοποιήσει την LG Energy Solutions βασίστηκε στην κρίση της ότι αυτή είναι η «κατάλληλη στιγμή», καθώς η βιομηχανία μπαταριών αναπτύσσεται ραγδαία στον τομέα των ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Από τη σκοπιά της Tesla, οποιαδήποτε άμεση επένδυση στην LG θα βοηθήσει την εταιρεία του Elon Musk να αγοράσει μπαταρίες χωρίς σημαντικούς κινδύνους όσον αφορά την τροφοδοσία τους.

«Δεδομένων των προσπαθειών της Tesla να μειώσει το κόστος στην παραγωγή μπαταριών, είναι λογικό η αμερικάνικη εταιρεία να διερευνά την πιθανότητα να αποκτήσει μερίδιο στην LG Energy Solution», δηλώνουν στη The Korea Times μη κατονομαζόμενες πηγές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!