Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: H Tesla λανσάρει την έκδοση Standard Range του Model Y
[4Τροχοί]: H Tesla λανσάρει την έκδοση Standard Range του Model Y

[4Τροχοί]: H Tesla λανσάρει την έκδοση Standard Range του Model Y

Το Model Y, το μικρό crossover ηλεκτρικό μοντέλο της Tesla, είναι πλέον διαθέσιμο στη «βασική έκδοση», η οποία προσφέρει εκτιμώμενη εμβέλεια με μία φόρτιση της τάξης των 392 χλμ., σύμφωνα με το πρωτόκολλο μετρήσεων της αμερικανικής EPA.

H Tesla λανσάρει την έκδοση Standard Range του Model Y | 4ΤΡΟΧΟΙ

1234

Σχεδόν 10 μήνες μετά το επίσημο ντεμπούτο του Model Y -της crossover εκδοχής του Model 3- η Tesla λανσάρει σήμερα την έκδοση Standard Range, σε συνδυασμό με μία (προαιρετική) 7θέσια διάταξη καθισμάτων στο εσωτερικό.

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της αμερικανικής εταιρείας, που ως γνωστόν αποτελεί την μοναδική επίσημη πηγή πληροφοριών όσον αφορά τις τιμές, τις εκδόσεις αλλά και παραγγελίες των προϊόντων της, το Model Y Standard Range τροφοδοτείται από έναν ηλεκτροκινητήρα, ο οποίος κινεί τους πίσω τροχούς.

Με δεδομένη την παράδοση της εταιρείας να μην ανακοινώνει τόσο τη χωρητικότητα της μπαταρίας όσο και την ισχύ του ηλεκτροκινητήρα, το «βασικό» Model Y θα είναι σε θέση να επιταχύνει από στάση έως τα πρώτα 96 χλμ./ώρα σε χρόνο 5,6 δλ. επιτυγχάνοντας τελική ταχύτητα 217 χλμ./ώρα.

Η αυτονομία του, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Tesla που βασίζονται στο πρωτόκολλο μετρήσεων της Environmental Protection Agency (EPA), ανέρχεται στα 392 χλμ.

Η τιμή εκκίνησης του νέου Tesla Model Y Standard Range είναι 41.990 δολάρια, ήτοι 34.350 ευρώ σύμφωνα με τις τρέχουσες συναλλαγματικές αξίες των δύο νομισμάτων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!