Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: Stellantis e-Mobility Challenge – αναζητώντας νέους ορίζοντες για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης
[4Τροχοί]: Stellantis e-Mobility Challenge – αναζητώντας νέους ορίζοντες για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης

[4Τροχοί]: Stellantis e-Mobility Challenge – αναζητώντας νέους ορίζοντες για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης

Η συνεργασία της ομάδας e-Mobility της Stellantis με νέους ανθρώπους για την αναζήτηση νέων λύσεων για το μέλλον της αυτοκίνησης αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς, βασιζόμενη σε δράσεις, όπως το e-Mobility Challenge.

Stellantis e-Mobility Challenge – αναζητώντας νέους ορίζοντες για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης | 4ΤΡΟΧΟΙ

1234

Ουσιαστικά πρόκειται για μια πρόσκληση σε νέους ανθρώπους κάτω των 30 ετών να θέσουν και να συζητήσουν τις προτάσεις τους για μια καλύτερη για τους ανθρώπους και φιλικότερη προς το περιβάλλον αυτοκίνησης. Η φετινή εκδήλωση φιλοξένησε –διαδικτυακά- περισσότερους από 2.500 νέους οι οποίοι χωρίστηκαν σε ομάδες με στόχο να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις στο ερώτημα, «ποια όρια θα πρέπει να ξεπεράσουν οι κατασκευαστές ώστε να αυξήσουν την αξία που θα προσφέρουν στον καταναλωτές του μέλλοντος;». Το πρώτο κομμάτι αυτού του ερωτήματος έχει να κάνει με το ίδιο το προϊόν και κατά πόσο θα μπορεί ο αγοραστής να το προσαρμόζει στις ανάγκες του με την ίδια ευκολία όπως για παράδειγμα επιλέγει μια σειρά στο Netflix. Επίσης το θέμα της ενέργειας για τη φόρτιση της μπαταρίας και ο τρόπος πληρωμής του σχετικού κόστους είναι ακόμα ένα κομμάτι που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!