Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: Συνεργασία BMW Group Hellas – nrg
[4Τροχοί]: Συνεργασία BMW Group Hellas – nrg

[4Τροχοί]: Συνεργασία BMW Group Hellas – nrg

Για όσους θέλουν να συνδυάσουν τη φόρτιση του οχήματός τους με τις ανάγκες ρεύματος του σπιτιού τους, η nrg προσφέρει δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια για τη χρήση τoυ ηλεκτρικού ή plug-in υβριδικού BMW ή Μini τους για ένα χρόνο.

Συνεργασία BMW Group Hellas – nrg | 4ΤΡΟΧΟΙ

1234

To BMW Group Hellas και η nrg στο πλαίσιο στρατηγικής συνεργασίας τους για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης προσφέρουν στους κοινούς πελάτες των δύο εταιρειών που κατέχουν ηλεκτρικό ή Plug-in υβριδικό μοντέλο της BMW και της Mini τα εξής: δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια για τη χρήση του ηλεκτρικού ή plug-In υβριδικού αυτοκινήτου τους για ένα χρόνο ((1.400 kWh/έτος, η δωρεάν παροχή αφορά αποκλειστικά στο ανταγωνιστικό σκέλος του τιμολογίου), με δωρεάν φόρτιση στο δίκτυο του Ομίλου Motor Oil, στα πρατήρια Shell και Avin για τον πρώτο χρόνο και 20% έκπτωση για τα επόμενα χρόνια. Επίσης, προσφέρεται Smart oικιακός φορτιστής με έκπτωση 45%. Σε συνδυασμό με την επίδραση του προγράμματος Κινούμαι Ηλεκτρικά και με την έκπτωση της nrg 45%, το όφελος για τον πελάτη φτάνει μέχρι και τα 1.041 ευρώ.

Ακόμη, χρέωση ημερήσιας και νυχτερινής ηλεκτρικής ενέργειας με έκπτωση συνέπειας 30%, μηδενική εγγύηση με πάγια εντολή, 3.000 πόντους Smart στο πρόγραμμα πιστότητας Shell Smart Club με κάθε νέα σύνδεση, ένας πόντος Smart με κάθε ένα ευρώ κατανάλωσης, διπλοί πόντοι Smart με χρήση του e-bill και δωρεάν συνδρομή nrg Green για παροχή Πράσινου Πιστοποιητικού ενέργειας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!