Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: Συνέντευξη – Αlejandro Agag: Ο ιθύνων νους των Extreme E και Formula E αποκαλύπτεται
[4Τροχοί]: Συνέντευξη – Αlejandro Agag: Ο ιθύνων νους των Extreme E και Formula E αποκαλύπτεται

[4Τροχοί]: Συνέντευξη – Αlejandro Agag: Ο ιθύνων νους των Extreme E και Formula E αποκαλύπτεται

Ο Alejandro Agag, ιδρυτής των Formula E και Extreme E, μας είπε πολλά και ενδιαφέροντα για το Extreme E, το όραμά του, τη Formula E και την αυτοκίνηση του 2030, ενώ άφησε να εννοηθεί πως ο νέος θεσμός θα υποδεχθεί σύντομα και άλλους κατασκευαστές.

Συνέντευξη – Αlejandro Agag: Ο ιθύνων νους των Extreme E και Formula E αποκαλύπτεται | 4ΤΡΟΧΟΙ

1234

Τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στο επίκεντρο του παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού, ως το “μυαλό” πίσω από τα σημαντικότερα πρωταθλήματα με αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα. Ο λόγος για τον Ισπανό Alejandro Agag, ο οποίος ίδρυσε τη Formula E, θεσμό με αμιγώς ηλεκτρικά μονοθέσια που εμφανίστηκε στο προσκήνιο το 2014 και μέχρι σήμερα έχει προσελκύσει πολλές μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες, ενώ στη συνέχεια προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, μέσω του νεοσύστατου Extreme E.

Πρόκειται για πρωτάθλημα με αμιγώς ηλεκτρικά SUV, που θα πραγματοποιείται σε απομακρυσμένες περιοχές αυξημένης περιβαλλοντικής σημασίας, στοχεύοντας να εστιάσει σε σημαντικά ζητήματα όπως η προστασία του περιβάλλοντος και η ισότητα ευκαιριών στα δύο φύλα. Ήδη το Extreme E φαίνεται πως βαδίζει στα χνάρια της Formula E, αφού από κατασκευαστές την αρχή έκανε η Cupra, ενώ ο Lewis Hamilton έχει δημιουργήσει τη δική του ομάδα, X44.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!