Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: Rivian – προ των πυλών χρηματοδότηση ύψους 25 δις δολαρίων
[4Τροχοί]: Rivian – προ των πυλών χρηματοδότηση ύψους 25 δις δολαρίων

[4Τροχοί]: Rivian – προ των πυλών χρηματοδότηση ύψους 25 δις δολαρίων

Η Rivian, η ανερχόμενη start-up εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών αυτοκινήτων από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, είναι έτοιμη να λάβει μία σημαντική «οικονομική ένεση» από τους βασικούς επενδυτές της.

Rivian – προ των πυλών χρηματοδότηση ύψους 25 δις δολαρίων | 4ΤΡΟΧΟΙ

1234

Η Rivian είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, η οποία ιδρύθηκε πριν 11 χρόνια έχοντας στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της την εξέλιξη προϊόντων, οχημάτων και υπηρεσιών που σχετίζονται με τη βιώσιμη κινητικότητα.

Πέρσι μάλιστα, η μέχρι τώρα άγνωστη στην Ευρώπη εταιρεία με έδρα το Plymouth, ανακοίνωσε ότι θα συνεργαστεί με την Ford προκειμένου να αναπτύξει για λογαριασμό της ένα νέο ηλεκτρικό μοντέλο, το οποίο θα βασίζεται σε μία εξειδικευμένη πλατφόρμα της. Την ίδια περίοδο, η Rivian ανακοίνωσε μία ακόμα σημαντική συνεργασία, αυτή τη φορά με την Amazon του Jeff Bezos, για την προμήθεια 10.000 ηλεκτρικών βαν έως το 2022 και συνολικά 100.000 EVs για τη μεταφορά αγαθών με χρονικό ορίζοντα το 2030 .

Σύμφωνα με το Bloomberg, η Rivian ενδέχεται σύντομα να κλείσει ένα νέο γύρο χρηματοδότησης αξίας 25 δις δολαρίων από επενδυτές που έχουν ήδη μερίδιο στη νεοφυή εταιρεία από τις ΗΠΑ.

Αν μη τι άλλο, μία αποτίμηση αυτού του μεγέθους θα φέρει τη Rivian «απέναντι» με παραδοσιακές αυτοκινητοβιομηχανίες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!