Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: H Renault θα εξελίξει και θα κατασκευάσει την επόμενη γενιά του Nissan Micra
[4Τροχοί]: H Renault θα εξελίξει και θα κατασκευάσει την επόμενη γενιά του Nissan Micra

[4Τροχοί]: H Renault θα εξελίξει και θα κατασκευάσει την επόμενη γενιά του Nissan Micra

Υψηλόβαθμο στέλεχος της Nissan αποκάλυψε ότι η επόμενη γενιά του σούπερ μίνι μοντέλου της ιαπωνικής εταιρείας θα αποτελεί υπόθεση που θα πέσει στις… πλάτες της Renault.

H Renault θα εξελίξει και θα κατασκευάσει την επόμενη γενιά του Nissan Micra | 4ΤΡΟΧΟΙ

1234

Όπως είχε ανακοινωθεί από τη συμμαχία των Renault-Nissan, στην οποία μετέχει και η Mitsubishi, τον περασμένο Μάιο, οι τρεις εταιρείες θα εντείνουν την προσεχή περίοδο τις προσπάθειες τους προκειμένου να επιτευχθούν περαιτέρω συνέργιες και οικονομίες κλίμακας που θα οδηγήσουν σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον και όλες τις πλευρές.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι κάθε μία από τις τρεις εταιρείες θα είναι υπεύθυνη, ή αλλιώς η μάρκα αναφοράς, για την εξέλιξη συγκεκριμένων μοντέλων ή/και τεχνολογιών, με τις υπόλοιπες δύο να «ακολουθούν» τις επιλογές της πρώτης, με τις απαραίτητες όμως προσαρμογές στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε μάρκας.

Αξίζει να σημειωθεί πως το μοντέλο leader-follower θα ακολουθηθεί και με κριτήριο τις κατά τόπου αγορές ανά την υφήλιο. Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με τους ιθύνοντες της συμμαχίας, το μοντέλο αυτό θα επιφέρει μείωση στο κόστος εξέλιξης των μελλοντικών μοντέλων της συμμαχίας που θα αγγίξει το 40%.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!