Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: To Renault 5 ξαναγεννιέται ως ηλεκτρικό supermini
[4Τροχοί]: To Renault 5 ξαναγεννιέται ως ηλεκτρικό supermini

[4Τροχοί]: To Renault 5 ξαναγεννιέται ως ηλεκτρικό supermini

Αποκαλύπτοντας σήμερα το σχετικό πρωτότυπο, η Renault ανακοίνωσε ότι θα αναβιώσει το θρυλικό «5». Το οποίο θα είναι για την περίσταση ηλεκτρικό.

To Renault 5 ξαναγεννιέται ως ηλεκτρικό supermini | 4ΤΡΟΧΟΙ

1234

Στα πλαίσια των σημερινών ανακοινώσεων του νέου στρατηγικού πλάνου του Groupe Renault για τα προσεχή χρόνια, ο Luca de Meo… τάραξε τα νερά ανακοινώνοντας ότι η γαλλική εταιρεία σκοπεύει να αναβιώσει το μύθο του Renault 5 ως ένα σύγχρονο και ηλεκτρικό μοντέλο της supermini κατηγορίας.

«Το Renault 5 έρχεται να δείξει ότι η Renault θα εκδημοκρατίσει το ηλεκτρικό αυτοκίνητο στην Ευρώπη με μια σύγχρονη προσέγγιση στο δημοφιλές κομμάτι της αγοράς», δηλώνουν με έμφαση οι ιθύνοντες του γαλλικού εργοστασίου.

Θυμίζουμε ότι ο νέος CEO του Groupe Renault ήταν ο ιθύνον νους για την αναγέννηση του «500» κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Fiat.

«Γνωρίζω από την εμπειρία μου ότι η επανεφεύρεση προϊόντων δίνει νέα ώθηση μάρκα. Αυτό είναι ένα cult όχημα σε τιμή που πολλοί μπορούν να αντέξουν οικονομικά. Και αυτή είναι μόνο η αρχή για ολόκληρη τη μάρκα της Renault», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Luca de Meo.

Προς το παρόν το γαλλικό εργοστάσιο δεν δίνει στοιχεία για τις τεχνικές περγαμηνές του ηλεκτρικού Renault 5.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!