Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: Ρεκόρ για την Pagani Huayra Roadster BC στην πίστα του Spa (+video)
[4Τροχοί]: Ρεκόρ για την Pagani Huayra Roadster BC στην πίστα του Spa (+video)

[4Τροχοί]: Ρεκόρ για την Pagani Huayra Roadster BC στην πίστα του Spa (+video)

Η Pagani Huayra Roadster BC σημειώνει ρεκόρ ταχύτερου γύρου στο Spa κατά τη διάρκεια των δοκιμών πιστοποίησης του μοντέλου που πραγματοποιήθηκαν στη βελγική πίστα.

Ρεκόρ για την Pagani Huayra Roadster BC στην πίστα του Spa (+video) | 4ΤΡΟΧΟΙ

1234

Η Pagani Automobili ετοιμάζεται να παραδώσει τα πρώτα αντίτυπα της Huayra Roadster BC μετά τo πέρας των δοκιμών πιστοποίησης του μοντέλου που ολοκληρώθηκαν πριν λίγες μόλις μέρες στο Spa Francorchamps στο Βέλγιο. Εκεί όπου η ξεσκούφωτη ιταλίδα καλλονή κατέρριψε το ρεκόρ ταχύτερου γύρου στην κατηγορία των αυτοκινήτων παραγωγής σταματώντας τα χρονόμετρα στο 2:23.081.

«Κατά τη διάρκεια των δοκιμών συνειδητοποιήσαμε αμέσως ότι το αυτοκίνητο έκανε πολύ καλούς χρόνους στην πίστα. Συζητήσαμε με τον Horacio σχετικά με την πιθανότητα να κάνουμε μερικούς γρήγορους γύρους και, παρόλο που οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν οι καλύτερες, καταφέραμε να κάνουμε το ρεκόρ στη πίστα μετά από δύο γύρους. Το αυτοκίνητο είχε να επιδείξει έναν μοναδικό χαρακτήρα, αποδεικνύοντας τις δυνατότητές του κινούμενο στην πίστα με εντυπωσιακή ευκολία. Αν και το Spa Francorchamps είναι μια δύσκολη πίστα, ο χειρισμός και η πλευρική πρόσφυση της Roadster BC ξεπέρασαν όλες τις προσδοκίες» δήλωσε ο οδηγός εξέλιξης της Pagani, Andrea Palma.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!