Σάββατο, 10 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: Η Porsche επενδύει εκ νέου στη Rimac
[4Τροχοί]: Η Porsche επενδύει εκ νέου στη Rimac

[4Τροχοί]: Η Porsche επενδύει εκ νέου στη Rimac

Η Porsche θα ενισχύσει έτι περαιτέρω τους δεσμούς της με την Rimac μέσα από έναν νέο κύκλο επενδύσεων αρχικού ύψους 130 με 150 εκατ. ευρώ.

Η Porsche επενδύει εκ νέου στη Rimac | 4ΤΡΟΧΟΙ

1234

Οι σχέσεις της Porsche με την κροατική Rimac Automobili είναι ήδη στενές, με την πρώτη να κατέχει σήμερα το 15,5% του μετοχικού κεφαλαίου της δεύτερης , η οποία ως γνωστόν ετοιμάζεται για το εμπορικό λανσάρισμα του C_Two – ενός ηλεκτρικού hypercar με απόδοση 1.900 ίππων το οποίο αποτελεί την «τεχνολογική βάση» για την Pininfarina Battista.

Όπως δήλωσε στο Automobilwoche ο Mate Rimac, ο ιδρυτής και βασικός έως τώρα μέτοχος της Rimac Automobili, η Porsche αναμένεται να επενδύσει στην κροατική εταιρεία κεφάλαια ύψους 130 με 150 εκατ. ευρώ μέσα στους προσεχείς δύο με τρεις μήνες, ενώ ένας νέος κύκλος χρηματοδότησης προγραμματίζεται για το τέλος του έτους που διανύουμε.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, η Porsche είναι πολύ πιθανόν να αυξήσει το μερίδιό της στην Rimac σε λίγο κάτω από το 50% σε μια συμφωνία που θα περιλαμβάνει επίσης τη «μεταφορά» της Bugatti στους κόλπους της κροατικής εταιρείας .

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!