Κυριακή, 18 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: H Porsche αυξάνει το μερίδιο της στη Rimac στο 24%
[4Τροχοί]: H Porsche αυξάνει το μερίδιο της στη Rimac στο 24%

[4Τροχοί]: H Porsche αυξάνει το μερίδιο της στη Rimac στο 24%

Η Porsche ενισχύει την εμπιστοσύνη και συνεργασία της στη Rimac επενδύοντας στην κροατική εταιρεία επιπλέον 70 εκατ. ευρώ.

H Porsche αυξάνει το μερίδιο της στη Rimac στο 24% | 4ΤΡΟΧΟΙ

1234

Όπως είχαμε προαναγγείλει με πρόσφατη ανάρτησή μας , η Porsche ενισχύει και επίσημα πλέον την κροατική εταιρεία Rimac επενδύοντας σε αυτή επιπλέον 70 εκατ. ευρώ. Ως απόρροια της διεύρυνσης των τεχνολογικών και επιχειρηματικών σχέσεων των δύο εταιρειών, η Porsche κατέχει και επισήμως πλέον το 24% του μετοχικού σχήματος της Rimac.

Θυμίζουμε ότι το 2018 η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία αγόρασε το 10% της εταιρείας του Mate Rimac , αυξάνοντας της συμμετοχή της σε αυτή σε 15,5% το 2019 .

Από την πρώτη επένδυση της Porsche το 2018, η ομάδα της Rimac διπλασίασε το προσωπικό της σε σχεδόν 1.000 άτομα με την κροατική εταιρεία υψηλής τεχνολογίας να συνεχίζει να παράγει μερικά από τα πιο προηγμένα κινητήρια σύνολα, μπαταρίες, συστήματα infotainment και άλλα εξαρτήματα που σχετίζονται με την ηλεκτροκίνηση.

Εδώ και αρκετό καιρό η Rimac συνεργάζεται με πολλούς μεγάλους κατασκευαστές, όπως οι Hyundai, Kia (διαβάστε περισσότερα εδώ ), Porsche, Aston Martin, Automobili Pininfarina και Koenigsegg.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!