Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: Πλήρης αποκάλυψη για το νέο Opel Mokka
[4Τροχοί]: Πλήρης αποκάλυψη για το νέο Opel Mokka

[4Τροχοί]: Πλήρης αποκάλυψη για το νέο Opel Mokka

Η Opel αποκαλύπτει πλήρως σήμερα το νέο Mokka, που θα είναι διαθέσιμο και σε αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση. Στη χώρα μας οι παραγγελίες ξεκινούν από τον επόμενο μήνα και οι τιμές από τα 18.000 ευρώ για τις βενζινοκίνητες εκδόσεις.

Πλήρης αποκάλυψη για το νέο Opel Mokka | 4ΤΡΟΧΟΙ

1234

Ο CEO της Opel, Michael Lohscheller παρουσίασε το νέο Mokka στο κοινό για πρώτη φορά σήμερα, στην έδρα της εταιρείας στο Rüsselsheim. Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που δείχνει το μελλοντικό προσανατολισμό της μάρκας, αλλά και το νέο «πρόσωπό» της σε επίπεδο σχεδιασμού: το Opel Vizor.

Το ίδιο ισχύει και για το ανασχεδιασμένο λογότυπο με σήμα τον «κεραυνό» (Opel Blitz) και το όνομα του μοντέλου που αναγράφεται κεντρικά, στο πίσω τμήμα. Το νέο Mokka είναι επίσης το πρώτο Opel που λανσάρει το Pure Panel και ένα πλήρως ψηφιοποιημένο cockpit. Επιπλέον, είναι το πρώτο Opel που διατίθεται από την πρώτη μέρα με ηλεκτροκινητήρα και με πολύ αποδοτικούς κινητήρες εσωτερικής καύσης.

«Με το νέο Mokka, ουσιαστικά επαναπροσδιορίσαμε το προφίλ της μάρκας Opel. Σχεδιάσαμε και εξελίξαμε το αυτοκίνητο εξ αρχής, εδώ στο Rüsselsheim. Ολόκληρη η ομάδα εργάστηκε με πρωτοφανές πάθος και συνεχή προσήλωση προκειμένου να οδηγήσει την Opel σε ένα λαμπρό και συναρπαστικό μέλλον.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!