Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: Η Peugeot γιορτάζει τα 210 χρόνια της με 13 επετειακά φιλμ
[4Τροχοί]: Η Peugeot γιορτάζει τα 210 χρόνια της με 13 επετειακά φιλμ

[4Τροχοί]: Η Peugeot γιορτάζει τα 210 χρόνια της με 13 επετειακά φιλμ

Στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 210 χρόνια από την ίδρυση της οικογενειακής επιχείρησης Peugeot Frères Aînés, η γαλλική εταιρεία θα αναρτήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει 13 φιλμ που είναι αφιερωμένα σε σημαντικές στιγμές της ιστορίας της.

Η Peugeot γιορτάζει τα 210 χρόνια της με 13 επετειακά φιλμ | 4ΤΡΟΧΟΙ

1234

Θέλοντας να γιορτάσει τη σημαντική επέτειο των 210 χρόνων από την ίδρυση της, η Peugeot δημιούργησε σε συνεργασία με τους σχεδιαστές του Peugeot Design Lab ένα νέο, εορταστικό λογότυπο σε άσπρο-μαύρο χρώμα, που έχει στο επίκεντρό του τον διάσημο Λέοντα (στοιχείο που παραπέμπει στο αρχικό logo του Γάλλου κατασκευαστή το 1858) σε συνδυασμό με ένα βέλος στη βάση του και την επιγραφή “210 ANS” στο κάτω μέρος.

Παράλληλα, η γαλλική εταιρεία έρχεται να εγκαινιάσει μια σειρά δράσεων και εκδηλώσεων που θα τιμήσουν την σημαντική αυτή επέτειό της, καθώς και μιας νέας τηλεοπτικής, ραδιοφωνικής και διαδικτυακής καμπάνιας υπό τη σκέπη της ονομασίας-σλόγκαν “2.1.0. Let’s Go”.

Κατά τη διάρκεια του μήνα που διανύουμε θα πραγματοποιηθούν επίσης δύο ενδιαφέρουσες διαδικτυακές εκδηλώσεις, με την πρώτη να πραγματοποιείται στις 24/9 απευθυνόμενη αποκλειστικά για τους εκπροσώπους του Τύπου και του επίσημου δικτύου της μάρκας και η δεύτερη στις 26/9, η οποία θα είναι «ανοιχτή» στο κοινό μέσω των μέσων κοινωνικών δικτύωσης της Peugeot σε Twitter, Instagram, Facebook και Linkedin.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!