Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: Παράταση ισχύος αδειών οδήγησης
[4Τροχοί]: Παράταση ισχύος αδειών οδήγησης

[4Τροχοί]: Παράταση ισχύος αδειών οδήγησης

Παράταση δόθηκε στην ισχύ όσων αδειών οδήγησης έληγαν μέχρι τις 30 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του δεύτερου κύματος του κορονοϊού.

Παράταση ισχύος αδειών οδήγησης | 4ΤΡΟΧΟΙ

1234

Παρατείνεται για τρεις μήνες η ισχύς των αδειών οδήγησης και των πιστοποιητικών επαγγελματικής ικανότητας (ΠΕΙ) που λήγουν από τις 3 έως τις 30 Νοεμβρίου 2020, στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του δεύτερου κύματος του κορονοϊού. Συγκεκριμένα, παρατείνεται για τρεις μήνες η ισχύς των αδειών οδήγησης και των πιστοποιητικών επαγγελματικής ικανότητας (ΠΕΙ) που λήγουν από την 3η ως και την 30ή Νοεμβρίου 2020, για οδήγηση αποκλειστικά και μόνο εντός της ελληνικής επικράτειας. Ακόμη, έχουμε παράταση των αδειών άσκησης επαγγέλματος εκπαιδευτή υποψηφίων οδηγών, με ημερομηνία λήξης εντός του προαναφερόμενου χρονικού διαστήματος. Τέλος, ορίστηκε παράταση των δελτίων εκπαίδευσης εξέτασης (ΔΕΕ) με ημερομηνία λήξης από 3 ως 30 Νοεμβρίου.

Τα ιατρικά πιστοποιητικά που χρειάζονται για τις ανανεώσεις αδειών οδήγησης και έχουν εκδοθεί πριν τις 6/11, των οποίων η ημερομηνία υποβολής (6 μήνες από την ημερομηνία έκδοσης) βρίσκεται εντός του ανωτέρω χρονικού διαστήματος, γίνονται δεκτά από την αρμόδια Υπηρεσία Μεταφορών για διάστημα 3 μηνών μετά το πέρας της καταληκτικής ημερομηνίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!