Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: Ολυμπία Οδός – κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κόμβο Ξυλοκάστρου
[4Τροχοί]: Ολυμπία Οδός – κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κόμβο Ξυλοκάστρου

[4Τροχοί]: Ολυμπία Οδός – κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κόμβο Ξυλοκάστρου

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κόμβο Ξυλοκάστρου ισχύουν από την Πέμπτη 4 Μαρτίου στις 7 το πρωί ως την Παρασκευή 5 Μαρτίου στις 9 το βράδυ.

Ολυμπία Οδός – κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κόμβο Ξυλοκάστρου | 4ΤΡΟΧΟΙ

1234

Mε την ολοκλήρωση της ασφαλτόστρωσης των κλάδων εξόδου και εισόδου του κόμβου Ξυλοκάστρου στην κατεύθυνση προς Πάτρα και για την συνέχεια της εκτέλεσης ασφαλτικών εργασιών στον κλάδο εξόδου από τον αυτοκινητόδρομο στον κόμβο Ξυλοκάστρου (Χ.Θ. 119,3) στην κατεύθυνση από Αθήνα, θα εφαρμοστεί ολιγοήμερος αποκλεισμός κυκλοφορίας του κλάδου, από την Πέμπτη 04/03/2021 στις 7:00 το πρωί έως την Παρασκευή 05/03/2021 στις 21:00 το βράδυ. Η κυκλοφορία για το διάστημα αυτό θα εξυπηρετείται μέσω της Π.Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών και των όμορων Κόμβων Λυκοποριάς (Χ.Θ. 131,9) ή/και Κιάτου (Χ.Θ. 105,7) όπως φαίνεται στο ακόλουθο σχηματικό διάγραμμα.

Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών ή τεχνικού προβλήματος, οι εργασίες θα υλοποιηθούν κατά αναλογία την περίοδο από Δευτέρα 8 Μαρτίου ως Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021. Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!