Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: Οδηγίες για τις εξετάσεις των διπλωμάτων οδήγησης
[4Τροχοί]: Οδηγίες για τις εξετάσεις των διπλωμάτων οδήγησης

[4Τροχοί]: Οδηγίες για τις εξετάσεις των διπλωμάτων οδήγησης

Εγκύκλιο με συστάσεις, για την εξασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής θεωρητικών εξετάσεων υποψήφιων οδηγών, έστειλε στις αρμόδιες Περιφέρειες ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών.

Οδηγίες για τις εξετάσεις των διπλωμάτων οδήγησης | 4ΤΡΟΧΟΙ

1234

Στο πλαίσιο αναβάθμισης των θεωρητικών εξετάσεων υποψηφίων οδηγών και διασφάλισης της ομαλής και αδιάβλητης διαδικασίας, παρακαλούμε να εξετάσετε τη δυνατότητα λήψης περαιτέρω μέτρων θωράκισης της διαδικασίας, στο βαθμό που αυτό είναι εφικτό. Τα μέτρα αυτά προτείνεται να εφαρμοστούν έως ότου τεθούν σε εφαρμογή οι διατάξεις του νέου σχεδίου νόμου, που βρίσκεται σε στάδιο σύνταξης, περί αναμόρφωσης του συστήματος χορήγησης αδειών οδήγησης.

Ενδεικτικά, προτείνονται τα ακόλουθα: Λειτουργία όλων των συστημάτων στο χώρο διενέργειας των θεωρητικών εξετάσεων με ενσύρματη επικοινωνία. Συνεπώς, απαιτείται τυχόν συστήματα Wi-Fi να απενεργοποιούνται και το τοπικό δίκτυο (LAN) να λειτουργεί αποκλειστικά και μόνο ενσύρματα.

Ανάρτηση σε εμφανές σημείο, πλησίον της εισόδου της αίθουσας, ευανάγνωστων οδηγιών (προτείνεται σε μέγεθος Α4) περί απαγόρευσης χρήσης οποιασδήποτε ηλεκτρονικής συσκευής (κινητά τηλέφωνα, ακουστικά κ.ο.κ.).

Χρήση συσκευής (κατά προτίμηση φορητής για μεγαλύτερη ευχρηστότητα) με την οποία θα ανιχνεύεται οποιαδήποτε μορφή ηλεκτρονικής επικοινωνίας (ασύρματης, RF, Wi-Fi, mobile networks, Bluetoοoth κλπ.) στο χώρο της εξέτασης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!