Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: Nissan – συνεργασία με το ίδρυμα Arbor Day
[4Τροχοί]: Nissan – συνεργασία με το ίδρυμα Arbor Day

[4Τροχοί]: Nissan – συνεργασία με το ίδρυμα Arbor Day

Η Nissan και το ίδρυμα Arbor Day ενώνουν τις δυνάμεις τους, φυτεύοντας 20.000 δέντρα στην Ευρώπη, με αφορμή την επέτειο των 10 χρόνων του Nissan LEAF

Nissan – συνεργασία με το ίδρυμα Arbor Day | 4ΤΡΟΧΟΙ

1234

Η Nissan, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Arbor Day, θα βάλει νέες ρίζες για ένα πιο πράσινο μέλλον, σε ολόκληρη την Ευρώπη. Μέσω μιας κοινής πρωτοβουλίας για τη φύτευση 20.000 δέντρων το 2021, η συνεργασία θα ωφελήσει τις τοπικές κοινότητες και θα προωθήσει φιλοδοξίες για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής, τη μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και τελικά τον εμπλουτισμό της ποιότητας ζωής για τις μελλοντικές γενιές.

Μετά από μια επιτυχημένη δεκαετία για το LEAF, του πρώτου ηλεκτρικού οχήματος μαζικής παραγωγής στον κόσμο και υποστηρίζοντας τους Στόχους Αειφόρου Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών* (SDGs) μέσω του Nissan Green Program 2022, η εταιρεία εγκαινιάζει αυτό το έργο ως μέρος της συνεχούς, μακροπρόθεσμης δέσμευσή της, ως προς την αντιμετώπιση των περιβαλλοντικών προκλήσεων, για έναν πιο βιώσιμο πλανήτη.

Περιοχές σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Γερμανία και τις Κάτω Χώρες, έχουν επιλεγεί σκόπιμα για να επωφεληθούν από το πρόγραμμα αναδάσωσης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!