Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: Nissan Horizon – ένα εξερευνητικό ταξίδι στο σχεδιασμό του Ariya
[4Τροχοί]: Nissan Horizon – ένα εξερευνητικό ταξίδι στο σχεδιασμό του Ariya

[4Τροχοί]: Nissan Horizon – ένα εξερευνητικό ταξίδι στο σχεδιασμό του Ariya

Για να γιορτάσει τη δημιουργία του αμιγώς ηλεκτρικού coupe crossover Ariya, η Nissan αποκαλύπτει το ταξίδι της ανακάλυψης με την σχεδιαστική ιστορία του, που ονομάζει Horizon.

Nissan Horizon – ένα εξερευνητικό ταξίδι στο σχεδιασμό του Ariya | 4ΤΡΟΧΟΙ

1234

Πρόκεται για ένα ειδικά διαμορφωμένο ψηφιακό μαγκαζίνο, το Zine, γεμάτο με πλούσια ταπετσαρία ιστοριών, όμορφη φωτογραφία και αποκλειστικό περιεχόμενο βίντεο. Το Horizon προσφέρει μια άνευ προηγουμένου άποψη στη σύλληψη του οχήματος που αλλάζει τα δεδομένα του παιχνιδιού. Εξιστορώντας τις ιστορίες του σχεδιασμού του Ariya με εξαιρετική λεπτομέρεια, χαρτογραφεί την αρχή της διαδικασίας σχεδιασμού του, μέσα από το πρίσμα των ομάδων υψηλής ειδίκευσης στην Nissan. Εξερευνώντας στα ενδότερα της Nissan Design Europe, το Horizon εκτείνει την ύλη του από τους σχεδιαστές και διαχειριστές των χρωμάτων, ως τον πηλό και τους ψηφιακούς διαμορφωτές. Τα προσωπικά ανέκδοτα που μοιράζονται αυτές οι ομάδες, αποκαλύπτουν τα πάθη, τις εμπνεύσεις και τη δημιουργικότητά τους για το Ariya, αποκαλύπτοντας ακριβώς πώς το πρώτο σκίτσο μετατράπηκε σε ένα λεπτομερές σχεδιαστικά πρωτότυπο.

Από την παγκόσμια πρεμιέρα του Ariya τον περασμένο Ιούλιο, οι υποψήφιοι αγοραστές σε όλη την Ευρώπη έχουν δείξει ενθουσιασμό για το αυτοκίνητο, με περισσότερα από 10.000 άτομα να δηλώνουν το ενδιαφέρον τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!